Atletico'nun tecrübeli savunma oyuncusu, İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için iddialı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde rakibi Atletico Madrid'in Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda canlı yayına telefonla bağlanarak, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı Yarın akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacak Atletico Madrid'in savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi, bir üst tarafa yükselen ekibin kendileri olacağını söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel programına bağlanan Çek futbolcu, "Son hafta ligde Almeria karşısında aldığımız mağlubiyet sizi yanıltmasın. Hem o maçta, hem de Galatasaray maçında oyuna daha hakim olan taraf bizdik. Almeria maçında yakaladığımız önemli fırsatları değerlendiremedik. Galatasaray'a karşı da daha iyi oynadık ama boşta kalan bir pozisyonda Keita topu kalemize gönderdi. Artık İstanbul'da oynanacak maçta galip gelerek, bir üst tura çıkan taraf olacağız" dedi. Ali Sami Yen Stadı'ndaki atmosferin farkında olduklarını söyleyen Ujfalusi, "Daha önce İstanbul'da hiç oynamadım ama bizi neyin beklediğini hem ben hem de takım arkadaşlarım gayet iyi biliyoruz. Yakın arkadaşım Milan Baros ile konuştum ve bize taraftardan bahsetti. Ancak hepimiz tecrübeli oyuncularız, çok fazla etkileneceğimizi sanmıyorum. İstanbul'dan tur vizesini alıp, gideceğiz" şeklinde konuştu. Baros'un forma giymeyecek olduğuna sevindiklerini de sözlerine ekleyen Atletico Madridli futbolcu, "Baros gibi iyi ve güçlü bir golcünün bize karşı oynamayacak olması büyük avantaj. Oynasa beni çok zorlayabilirdi ama umarım en kısa zamanda iyileşir. Galatasaray'da onun dışında Keita ve Arda gibi etkili oyuncular var. Bir de bizim eski kalecimiz Leo Franco'nun takıma katkısı büyük" dedi. Bu arada devre arasında Galatasaray'dan hiçbir teklif almadığını da sözlerine ilave eden Ujfalusi, Atletico forması giymekten çok memnun olduğunun altını çizdi. Goal.com Türkiye