* Hergün ÜCRETSİZ SMS; *Hemen 30 kredi hediye; *Gönderen olarak kendi numaranız; *Reklamsiz SMS’leşin; *Uluslararası hesaplı SMS’leşin; * İletişim raporu SMS ile; * Grup SMS & SMS planlayıcı; *SMS kontörü kazanın; *SMScity VOIP (aramak) *Ve daha fazlası… Buraya Tıklayarak Hemen Ücretsiz Olarak Üye/Kayıt Olun ve Kullanmaya Başlayın!.. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Arkadaşlar, servisi kendim kullanıyorum. Günlük belli bir kredi, örneğin; Günlük Ücretsiz Olarak SMS Gönderebiliyorsunuz. Dilerseniz Kredilerinizi kullanarak Giden Numara yerine direk Belirlediğiniz Bir İsimle SMS/Mesaj Gönderebiliyorsunuz (Örneğin; “05421234567″ gibi bir numara yerine “Ben (İsminiz)”de yazabiliyorsunuz. Dilerseniz paket satın alarak kurumunuzla ilgili, farzedelim XXX Dersanesi’nde çalışıyorsunuz, aldığınız Haklarla Giden İsim olarak “XXX Dersanesi” belirlemeniz de mümkün, üstelik paketler o kadar da pahalı değil ki bu gibi hizmetlerden yararlananlar bilirler Çok Pahalı bir servis, 1000 SMS Hakkı için yüksek rakamlı maliyetler ödeyebiliyorsunuz..