Twitter'ın inanılmaz açığını Türk buldu!!

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında LORD_KING tarafından paylaşıldı.

1. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    "Bütün ünlüler beni takip ediyor, haberin olsun!"

Dünyaca ünlü, popüler mikroblog servisi Twitter'da akıl almaz bir açık ortaya çıktı. Diyelim ki, Twitter'ınıza beni eklediniz, ancak ben sizi kabul etmedim. Yine eklediniz, ama ben kabul etmemekte çok ısrarlıyım. Hemen akabinde accept @letsgetfueled şeklinde bir Tweet yazdıysanız, ben istemesem dahi otomatik olarak sizi izlemeye alıyorum.
    Bu açık
    aracılığı ile istediğiniz kişinin sizi izlemesini sağlayabilirsiniz; kendisi hiç istemese bile! Daha ilginci, Twitter'ın bu "zorlayıcı" yanını ortaya çıkaran ise bir Türk kullanıcı. Borakrc adlı olduğu tahmin edilen kullanıcı bu açığı fark edince, deneme amaçlı olarak Bill Gates, Ashton Kutcher, Jim Carrey, Barack Obama gibi ünlüleri kendisini takip etmeye "zorladı." Haliyle ortalık karıştı, ünlüler paniğe kapıldı ve Borakrc'nin hesabı Twitter tarafından donduruldu.
    Haberimiz bu kadar. Muhtemelen hepinizin aklından Twitter'a girip accept @meganfox yazmak geçiyor. Ancak bu ve türevi planları olan kullanıcılarımıza üzülerek, açığın Twitter yönetimi tarafından kapatıldığını belirtmekte fayda var. Ancak bu sefer diğer kullanıcıların takipçileri sıfırlandı. Şu anda ise durum normal görünüyor. Yine de güzel bir hava
    atma yöntemi olurdu; "Bak Kirk Hammett'la Zakk Wylde beni takip ediyor" ya da "Öyle, bir anda Bill Gates beni takibe almış, birlikte çalışmaya başlayacağız" gibi ego gayzeri cümleler...

Sayfayı Paylaş