Turkcell'e ABD'den ödül!

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında LORD_KING tarafından paylaşıldı.

1. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Turkcell'in çalışanlarına sağladığı eğitim fırsatları, ödüle layık görüldü.

Çalışanlarına sağladığı eğitim fırsatları konusunda uzmanlaşan şirketlerin ödüllendirildiği yarışmadaTurkcell Akademi, “Öğrenim Teknolojileri” dalında ödül alarak Türkiye’de bu alanda ödül alan ilk firma oldu.

Şirket içi eğitimler konusunda dünyanın en köklü oluşumlarından biri kabul edilen Corporate University Xchange, bu sene 11.’si verilen The CorpU Mükemmeliyet ve Yaratıcılık Ödülleri’nde (The CorpU Awards for Excellence and Innovation) Turkcell Akademi’yi, “Öğrenim Teknolojileri” (Learning Technologies) dalında ödüllendirdi. Ödül töreni, Pennsylvania Üniversitesi’nin Philadelphia kampusünde Küresel Liderlik Konferansı sırasında (The Global Leadership Congress) gerçekleşti.

“Sanayi-üniversite İşbirliği”, “Liderlik Gelişimi”, “Ortaklar arası Uyum”, “En İyi İşbirliği”, “Ölçüm”, “Pazarlama”, “Lansman” ve “Öğrenim Teknolojileri” olmak üzere 8 dalda verilen ödüllerde, Turkcell
    Akademi’nin ödül aldığı dalda daha önce Intel, MasterCard gibi dünyaca ünlü firmalar ödül almıştı.

The CorpU Mükemmelliyet ve Yaratıcılık Ödülleri, şirketlerin şirket içi eğitim ve yetenek programlarınıyetkililerinden oluşan bağımsız jüri kurulu, şirketlerin ve kamu kuruluşlarının çalışan performansını artırmak için uygulamaya koydukları eğitim programlarını araştırarak en iyileri
    değerlendiren köklü ve tarafsız bir organizasyon. Johnson & Johnson, Hitachi Data Systems, Shell Oil, UPS, Symantec gibi prestijli firmaların ödüllendiriyor.

Sayfayı Paylaş