Türk Telekom, finalleri istiyor

Konu, 'Nba & Basketbol' kısmında lost_youth tarafından paylaşıldı.

1. lost_youth

lost_youth Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Basketbol Avrupa Kupası'nda bir üst tura çıkmayı başaran Türk Telekom'da, antrenör Merih Çakıroğlu bunun bir başlangıç olduğunu ve Avrupa'da finalleri hedeflediklerini söyledi.
    Avrupa Kupası (E) Grubu'nda oynadığı son 2 maçtaki performansı ile tur için ümitlenen, ancak diğer maçların sonuçlarına göre tur vizesi alacak olan Türk Telekom, dün gece Belçika'da ecel terleri döktü.

Rusya'dan gelen sonuçla büyük sevinç yaşayan Türk temsilcisinin antrenörü Merih Çakıroğlu, Ankara'nın ve Ankaralılar'ın gururu olacaklarını belirterek, ''Oyuncularımla gurur duyuyorum. Petersburg'a karşı sportmence mücadele eden Bilbaolu basketbolculara da teşekkür ediyorum. Charleroi'da zorlanmadan kazandık ama tur müjdesini beklerken ecel terleri döktük. Bu sevinç bizi bitkisel hayattan çıkardı. Bundan sonra yönetici, sporcu ve taraftarımızla el ele verip, daha büyük başarılara emin adımlarla ilerleyeceğiz. Spirou Basket karşısında savunma dersi veren, hakemlerin son dakikalardaki düdüklerinden bile etkilenmeyen basketbolcularımın havasını bozmayı düşünmüyorum. Bu yüzden transfere sıcak bakmıyorum. Ancak bu zor sınavda arkadaşlarını yalnız bırakan Wilson'a da ağır ceza vereceğiz'' diye konuştu.

Çakıroğlu, Avrupa Kupası 2. tur (L) Grubu'nda mücadele edecekleri Kızılyıldız (Sırbistan), CEZ Nymburk (Çek Cumhuriyeti) ve Gran Canaria 2014 (İspanya) takımlarından da sıyrılacak güçte olduklarını iddia etti.

Kaynak : AA

Sayfayı Paylaş