amerikan: hey dostum burda bir problemmi var? türk: noluyo lan burda? amerikan: nasıl gidiyor mike? türk: nabiyon lan? amerikan:korkarım seni öldürecegim türk:salavat getir lan amerikanvv dostum hiç kul olmamısın türk:bune lan d.tume benzemişin amerikan:hey steve neden kendıne bir içki koymuyosun türk:la süleyman kap iki bira gel bakim hemen amerikan:lanet olsun sana christina türk: allah belanı versin nurcan amerikan:tanrı aşkına brad kes sesini artık türk: allahım sabır ver sus lan yeter amerikan:aman tanrım sımdı napıcaz türk:hast*ir mictık amerikan:help me please türk: baksana lan amerikan:dantenin bu kitabını okudunmu micheal amerikan:aa evet gercekten edebi bir degeri olan kitap türk:abi davinci sifrsini okudum super türk:lan bırak iice entel dantel oldun basımıza amerikan:hey jery gel pizza ye dostum türk:jery gel lan buraya mis gibi menemen yaptık amerikan:fbi.. bikac soru sorabilirmiyim türkolisim ben nerdeydin lan dün esek amerikanses cıkarmadan el işaretiyle)sen oraya sen buraya sessız olun türk:daliyoruz haydaaaaa ALINTIDIR...