Teknolojinin baş belası şu lanet Virüsler! Virüsler ilk 1999 yılında boy göstermeye başladı ve ogün bugün iyice gelişti. Bir oyun oynartken hile kullanıyorsunuz. Virüs çıkar. Resimlere Göz atıyorsunuz, Virüs Çıkar. Bilgisayarda film İzlemek İstiyorsunuz, Pc Virüs Kapar. Kapersky, AVG, Nod 32 hepsini kullandım bugüne kadar. Hepsinin hatalarını size tek tek sayayım. NOD 32 - KARANTİNACI MANYAK Nod32'nin karantina olayı meşurdur. Herşeyi karantinaya almayı çok sever. Hiç Silip temizleme zahmetinde bulunmaz bulunsa bile yine karantinaya alır. Hatta online oyunları karantinaya alması meşur virüs diye algılayıp. Algılama sorunu var bu programın tamamen güvenliği iyi yapmaya çalışıyorsa benim canım mp3'lerimi niye elliyon bre mubarek. O Yüzden bunu eledik. KASPERSKY - BİLGİSAYAR KASICI Kaspersky'nin güvenliği iyi hoşta ya arkada bir kasa CPU'nun anasını ağlatır. 2GB ram var birşey olmaz demeyin. 1GB harcıyor Kaspersky. O Yüzden bunuda eliyoruz. AVG, AVİRA - TEMBEL PROĞRAM AVG, Avira sıkıntılı bir proğram. öyle sıkıntılı ki yatmaktan başka birşey yapmaz kolay kolay. Anca internette neye bakıyon onları takip eder bilgisayar izleme gibi bir alışkanlığı yok. Algılıyorsa birşey AVG bilinki o aylardır sizde daha yeni görebilmiş geçtik gitti bunuda. Microsoft Security Essentials Microsoft Security Essentials, Microsoft'un Windows kullanıcılarına sunduğu tamamen ücretsiz ve oldukça da küçük bir proğram. O Kadar kullanışlı ki, tarama sırasında kaç cpu harcasın onu bile belirleyebiliyorsunuz. Tam 2 yıldır kullanıyorum maşallah diyelim hiçbir sorun yok. Çalışma mantığı çok basit server tabanlı bir işlem gerçekleştiriyor diğerleri gibi ancak bunun tek farkı, Microsoft kalitesi. o Yüzden tamamen önerebilirim proğramı. Deneyin farkı yaşayın derim! Downloard: Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! SDN.
Ben uzun zamandır kullanıyorum şimdilik memnunum.Bazı antivirüslerin havada gördüğü sineği virüs zannederek silmesine gıcık oluyordum ve bunu kullanmaya başladım.
Arkadaşlar bu aralar sorunlar yaşıyorum. Sorun şu: 1- Netten indirmiş olduğum bir proyu veya bir belgeyi taratmak istediğimde sağ tık menüsünde taratma seçeneği çıkmıyor. Fakat proyu bir klasör içine attığımda taratma seçeneği çıkıyor. 2- Winrar dosyalarınıda taratmak istediğimde yine aynı şekilde taratma seçeneği çıkmıyor.Ancak rar'dan çıkarıp taratabiliyorum. Oysa ilk zamanlar bu sorunlar yoktu.Bu gibi sorun yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar sevinirim.tşk.ler