Sayın görevli arkadaşlarım hepiniz elinizden geldiğince foruma katkıda bulunuyorsunuz.Hepinize teşekkür ederim. Bu forum kimsenin değil bunu belirteyim.Bu forumda paylaşımda bulunan herkesindir bu forum.Ve forum düzeni konusunda 1-2 değişiklik dışında hiçbir kararı tek başıma almadım.Ulaşabildiğim tüm görevlilere danışdım.Bundan sonra böyle olacaktır. Şuan kimseye danışmadan bir karar aldım ve bunu uygulamakta kararlıyım. Süpersatforum da görevi ne olursa olsun görev yapan bizdeki görevli arkadaşların alabileceği en yüksek yetki bundan sonra Sat Group'tur.Daha üstü olmıyacaktır.Olanlarda gerekli yerlere çekilecektir.Diğer forumlard görevli olmanız beni ilgilendirmez ama süpersatforum da görevli olmanız beni hayli ilglendirir.Nedeni ise kısaca bazı arkadaşlarımıza ve bana yaptıkları saygısızlıktır. Kusura bakmayın ama ben öyle bir forumda şuan görevli olmak istemezdim.Evet zamanında çok güzel bir forumdu ve disiplinliydi ama şimdi nedense geri zekilılara arka çıkmakla meşgul adminleri.Bu lafları neye dayanarak söylediğimi Oxit izin verirse burada açıklarım. Bu karar yarın uygulanak ve gerekli görevler alınacaktır gerekli kişilerden. Sizi seçim yapmaya zorladığım için çok özür dilerim ama yaptıklarına sessiz kalamam kalmamda.Onlarada gereken dersi veririm. Saygılarımla... BU konu tüm görevlilere pm olarak yollanmıştır.
evet arkadaşlar ertanın dediklerine aynen imzamı atarım...orada bizim foruma ve forumda görevli olanlara karşı yapılan haksızlıkların ve karalamaların hepsini biliyorum....ancak burda açıklamam doğru olmaz....adminimizinde dediği gibi bir seçim yapalım arkadaşlar ya orası ya burası....diğer forumlara neden böyle bir uygulama veya girişimde bulunmadığımızda açıkça ortadadır bizimle dost geçinenle bizde dost geçiniriz ama bize cephe alana bizde cephe alırız...
Önemli bişey olmasa ben kimseyle uğraşıcak bir değilim.Dediğim gibi turkeyforum da görevli olursunuz beni ilgilendirmez hatta sevinirim.Ama supersatın bazı arkadaşlarımıza yaptıkları ortada.
suan supersatforumda gorevde olan arkadaslarımız kendılerını bılıyorlar artık ne yapacaklarını kendılerı karar versınler
bu gibi sürtüşmeler görevli olduğum bazı forumlardada mevcuttur sadece ben 1 forumun kapanıp 3. kez sıfırdan yapılandırıldığını ve çok kişinin emeğinin boşa gittiğini desem ne demek istediğimi anlarsınız hala foruma kin ve düşman gözüyle bakanlar hala mevcuttur
Merak etmeyin siz bize öyle birşey olmaz , olamaz .Onların yardım aldıkları yerde ben adminlik yapıyorum.Bizim hakkımızda rüya göreblerin kabusu oluruz merak etmeyin siz.
abı gereken acıklama tam dedaylı olarak verılecektır ertan hocam mesajına ekleyecektır neden ıstemedıyını o forumu sız artık yanlısmı dogrumu karar verın