TTNET'ten yeni kampanya

Konu, 'İnternet Alemi' kısmında kıpkıp tarafından paylaşıldı.

1. kıpkıp

kıpkıp Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    TTNET'ten yeni kampanya
    Yıl sonuna kadar TTNET ADSL paketlerine abone olanlara TTNET'ten çok özel kampanya...

Yıl sonuna kadar TTNET ADSL paketlerine abone olanlar, ilk altı ay boyunca 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla internetin keyfine varacak...

Türkiye'nin lider internet servis sağlayıcısı TTNET, yeni kampanyasıyla 8 Mbps'ye varan hızda internete altı ay boyunca yüzde 50'ye varan indirimle erişim imkanı sunuyor.

31 Aralık 2009'a kadar devam edecek "Hızlı İnternetle Tanış" kampanyası kapsamında yeni TTNET ADSL müşterileri 24 ay taahhüt karşılığında ilk altı ay 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla yüksek hızda internet fırsatından yararlanabilecek.

Öte yandan dileyen müşteriler, aylık 1 TL'ye kablolu, 2 TL'ye de kablosuz modem sahibi olabilirken TTNET'in katma değerli servisleri; TTNET Müzik, TTNET Video, TTNET Oyun'dan da yararlanabilecek.

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Ya bu ttnet cok cakal 2 sene taahhüt istiyo 2 sene sonra kota yada ücretler degişicek.Degişmeyecegininde garantisini versin alalım ;)

3. ozzy1990

ozzy1990 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    soru: zaten üye olanlara, yani kümestekilere bişey var mı?
    cevap: YOK

4. metrix2003

metrix2003 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    kış geliyor yine başladılar kanpanyaya

5. ahmetkenan

ahmetkenan Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ben diyorumki arkadaşlar yalancının.. 8 mps ye kaydolduk olanda bitti drembox cihaz ağırlıktan çalışamaz oldu soysuz bu puşlar 1 haftadır internet facia ama puştun başı rekabet kurulu tek olanı satarsan böyle düzerler adamı allahtan uydunet çıktı belki biraz hizmeti düzeltirler

6. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    arkadaşlar yorumlarınıza saygım var ama lütfen kullandığınız kelimelere dikkat ediniz......

7. ahmetkenan

ahmetkenan Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Haklısınız haddi aştık biraz ,ama bi haftadır bunların yüzünden tv izleyemiyorum,sinirden olumsuz kelimeler kullanmışım:bar:

8. tolga31442

tolga31442 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    eski obonelere hiç bir şey yok yine pehhh.

9. ykmoglu

ykmoglu Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    2 seneye kadar fiyatlar düşer

10. suvekum

suvekum Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ttnet kampanyalarına kapıları kapatın rahat edin...

11. dimo79

dimo79 Guest

aynen arkadaşım sana katılıyorum hızı yukseltin dedim ama hız da yukselme beklerken aksine dogru düzgün nette bile giremez oldum kesilip duruyor.

12. halhal

halhal Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ttnet eski üyelere yeniden bir kampanya yapmıyor sadece bu kampanya yeni abone olacqkları kapsıyor benim iki yıllık aboneliğim sona erdi onu iptal ettrip yeni abonelik almayı düşünüyorum

13. renny_kevs

renny_kevs Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    8 Mbps gören varmı? Eski aboneleri için yaptığı kampanyaya ağustosta katılmıştım. Bööle bir hızı görünce zıpladım. 2 gün internetim kesik kaldı birde tekrar bağladıklarında santrale olan uzaklık vs. sebeplerle 2 Mbps hızında erişim sağlayabildik :a065:Reklamların altında geçen minik yazılara dikkat derim.

14. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Uydunet ADSL kadar eski merak etmeyin. 256 kbs 49 öderken uydunet 256 kbs 29 idi. Sonra ne olduysa oldu hız artışından sonra uydunet fiyatları da nispeten yukarı çıktı. Rekabet yaratıcı değil, kamu yararına değil kamu zararına çalıştılar. Üstelik aşırı yağmurda bağlantı kesiliyor (sel falan değil sadece yağmur)... O eziyeti bana telekom grevinde yaşattılar. Her akşam 6 gibi gidiyordu 1 saat gelmiyordu. Daha sonra bir Cumartesi yağmurla beraber internetde kablo tv'de gitti (eziyete bakın ne tv izleyebiliyorsunuz ne internet var uydu olmasa yanmıştım) tam 26 saat boyunca onarılmadı. Tek tatil günüm olan pazar günü geç saatlere kadar ve Cumartesi akşam üzeri internet yoktu. Greev biter bitmez kapattırdım bir daha da tövbe ettim.

Ancak şu bahsettiğin namussuz telekoma bakıyorum sanırım tövbeden dönüp kabloya geçeceğim. 34 lira ya 1 mbs sınıursız kullanıyorum; telefon parası 5 lira konuşmuşum gelmiş 20 lira. 20 den az gelmiyor. Kapattırıcam telefonu da adsli de 1 mbs kablo + digital kablo tv+ sinema tv'ler hepsi 54 liraya üstelik HD yayın farkıyla. Dileyene 34 lira sadece. Hani 1 mbs olmasın 512 yeter diyorsanız 34'e iş bitiyor. Yalnız 512'de bedava modem receiver falan vermiyorlar.

15. delidervish

delidervish Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kafamı karıştırdınız şimdi.tamda hangisini alayım derken...8 mps alma ttnet ten uzak dur.gelde içinden çık çıkabilirsen

16. amoli_1

amoli_1 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    biraz daha ucuzlasada ortak kullanmaktan kurtulsak şu mereti 1mps yi 4 kişi kullanıyoruz da

17. blackrebel

blackrebel Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    böyle saçma sapan kampanyalarla gelmesinler hız arttırımına gitsinler

18. kaya43

kaya43 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşlar ADSL Sınırsıza geçtim 59 TL Fakat ayın ortasında geçtiğim için hem önceki tarife hemde yeni tarifeyi toplayıp 142 TL fatura geldi ödemek zorunda kaldım.Müşteri temsilcisine aradım ve ona dedim ki sizin en yüksek tarifeniz nekadar dedim oda bana 138 TL dedi .Bende ozaman bana nasıl oluyorda 142 TL fatura gönderdiniz dediğimde cevap bile veremedi her yere şikayet yazdım nafile .Paket değiştirecek arkadaşlar ayın 1'de değişiklik yapsınlar bilgilerinize.Hatta hiç paket değiştirmeyin hızda bir fark göremedim.

19. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3

Arkadaş geçmiş olsun, bu ttnet hepten hırsız kesildı başımıza nerdeyse

Sayfayı Paylaş