arkadaşlar dsmart +internet kullanıyordum aböneligim bitiyor ttnetmi yoksa dsmarta devammı edeyim önerilerinizi yazarsanız menmun olurum
Kardeşim ttnet kullanıyorum 1mphs berbat bir hız. Ancak 8 mphs ttnet süper olur. dsmart üyeliğin de varsa ve izliyorsan yani dsmarttan memnunsan değiştirme.
Süper online demek turkcell demek yani nasıl anlatayım , türk telekom normalde telefon şirketi ama internet olarak ttnet yani (T)ürk (T)elekom inter(NET) türktelekomun alt yapısı süper onlinede turkcell'in alt yapısı fiber almayacaksan 8 mphs alcaksan bence 81 'ilin 81'in de de çalışır.
Tttnet nerde varsa , Türkcell Süper online İnternet kullanabilirsiniz, mevcut bir İnternet Aboneliğiniz varsa onu Türcell Süper Online bayisine gidip çeviriyorsunuz o kadar.
neden bulaşmayım iyi degilmi süper online mwst hocam süper online tavsiye ediyor yaw arkadaşlar kafamı karıştırdınız ne yapacagım
ben ttnetten alamadıım desteği süperonlineden aldım, Superonlineden çok ta memnunum hız 8mb sınırsız 5 mb altına düşmüyor,.. Superonlıne TTnetten ayrı bir Kanal Tahsis etmiş o kanaldan hizmet veriyor.. Bi araştırın.. 1.5 yıl içinde 5 defa kesinti olmadı.. TTnette iken günde 3-4 defa kesinti oluyordu... Takdir Sizin... Sağlıcakla...