konunun yerimidir bilmiyorum. ama ters giden bir durumu açıklama gereği hissettim yaklaşık olarak iki yılı aşkın bir zamandır özel şirket olan bazı internet dağıtıcıları köyümüzde hizmet veriyor bende illa ttnetten olsun dedim ama iki ayı aşkın bir zaman geçmesine rahmen adsl abonesi olamadım ttnetin açıklaması sizin köye internet yok deniyor peki kullananlar nasıl kullanıyor bende şikayet edecek mercihleri araştırmak istedim bilgisi olan telefon bilen arkadaşlar varsa bilgi vermeleri için bu konuyu açtım. teşekkürler.
Eskiden şehir içindede adsl almak için sıra bekleniliyordu. Santraldaki adsl hattı yoksa veya sınırlı kapasitedeyse yeni kullanıcılara adsl hizmeti vermiyorlar. Sınırlı kullanıcı varsa bir aboneliğin bitmesiyle sıra size gelebilir veya yeterli çoğunlukla başvuru yapılırsa yeni adsl santrali yatırımı yapılabilir. Umarım en kısa zamanda internete kavuşursunuz. Yeni 3G teknoloji internete kablosuz bağlanma imkanıda sağlanabiliyor. Bu alternatifi de düşünebilirsiniz.
iletişim alt yapısı ttnetin olduğu için önceliğin ttnet te olsun dedim ama maalesef olmayacak gibime geliyor.