Traş Makinesi almayı düşünüyorum...hemen hemen hergün tıraş oluyorum...Tecrübeli kullanıcı arkadaşlardan öneri bekliyorum hangi marka hangi model?...fiyat sorun değil almalımıyım yoksa jilete devammı?Saygılar....
Sakalına Bağlı Mesela Benim Sakalım Çook Sert Olduğu İçin Birçok Makina Alıp Denedim Ama Hepsi Boşa Sakalım Çook Sık Ve Sert Berberde Bile Hayatımda 2 Kere Tıraş Oldum Berberimin Tavsiyesi Sakal Tıraşını Kendin Ol Demesi Hergün Jiler Ursam Yandım :dizzy: Makinaya Gelince nino Arkadaşımızın Dediği Gibide philips Olabilir. Hayırlısı Olsun
Traş makinası konusunda philips her zaman en ön sırada yer alır ama braun da son zamanlarda güzel makinalar üretmiştir.Sakalınız sert ve sık değilse makina düşünün eğer ben ve dimo arkadaşımında bahsettiği gibi sert ve sık bir sakal yapınz varsa brakın makinayı en kalite jiletler bile nafile kalıyor.Hatta ben jilet kullanmadan önce bolmiktarda krem maskesi yapıyorum biraz bekleyip daha sonra köpük ve traş faslına geçiyorum resmen işkence oldu .Bu uyarılar dan sonra artık tercih yapmanız kolay olacaktır sanırım .HAYDİ HAYIRLI TRAŞLAR ipo