Transferleri ben yapmadım ki

Konu, 'GALATASARAY' kısmında Örnek tarafından paylaşıldı.

1. Örnek

Örnek Guest

Rijkaard, transferler hakkında konuştu. Hollandalı, “İstediklerimin yerine aklımın ucundan bile geçmeyecek isimleri getirdiler” ifadelerini kullandı

İşleri Sezgin bozdu

G.Saray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, isminin açıklanmasını istemeyen bir yöneticiye içini döktü. Eski Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’den Miroslav Stoch ve Achille Emana’yı istediğini anlatan Hollandalı, “Üstünel iki futbolcuyu 8 milyon Euro’ya bitirmişti. Ama sonra işler karıştı. Araya giren Adnan Sezgin, Başkan ile konuşup, anlaşmaları bozdu” dedi..

İtibarımı zedelediler

Rijkaard, Sportif Direktör Adnan Sezgin’in başkan Adnan Polat’a bu iki isimin maliyetlerinin çok yüksek olduğunu söylediği ve Üstünel ile birlikte Avrupa’da imza aşamasından döndüklerini söyledi. Hollandalı çalıştırıcı, “Beni rezil ettiler. İmzalar atılmak üzereyken ‘transferlerden vazgeçtik’ diye haber geldi. Avrupa’daki itibarımı zedelediler” ifadelerini kullandı..

Üçünü de istemedim

Üstünel’in istifası sonrasında ise Adnan Sezgin’in Pino, Misimovic ve Insua’yı gündeme getirdiği Rijkaard’ın ise “Üçünü de istemiyorum ama siz transferi bitirmişsiniz. Sadece önüme getirip isimleri gösteriyorsunuz. Bana neden soruyorsunuz” diyerek tepki gösterdiği, oyuncuların sistemine uymayacağını da transferlerden önce bildirdiği öğrenildi.

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    emana iyi oyuncuydu gelseydi iş yapardı

3. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bu uydurma bir haber.İki kişi arasındaki konuşmayı(eğer olduysa) kim duymuş da yazıyor.Üstelik yönetim bu transferleri Riijkard'ın bilgisi dahilinde yaptığını söylemişti.Ben yönetime mi inanayım yoksa kaynağı belli olmayan bu habere mi?

Sayfayı Paylaş