"Transfer yapmayacağız"

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0

"Transfer yapmayacağız"
    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, siyah beyazlı takımın Antalya'da yaptığı hazırlık kampında bugün basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Denizli, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, "Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Umarım sakatlık sorunu yaşamadan ikinci yarı hazırlıklarını tamamlarız. Sezonun ilk yarısında bazı oyuncularımız beklenen performansı verememişti. Bu kamp onlar için de iyi bir şans olacak. İlk yarıda bekleneni veremeyen oyuncularıma güveniyorum. Kendilerinden bekleneni ikinci yarı vereceklerdir" dedi.

Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı olmadığını ve transfer yapmayacaklarını açıklayan Denizli, şunları söyledi:

"Transfer konusunda söyleyeceğim tek şey, hiçbir oyuncuyu transfer etmeyeceğimizdir. Beşiktaş'ın transfere ihtiyacı yok. Bugüne kadar yazılan ve bugünden sonra yazılacak transfer haberlerine kimse itibar etmesin. Devre arasında transfer yapmayacağız. Delgado, ayın 16'sında İstanbul'a gelecek. Onunla ilgili yaptığımız değerlendirmeden sonra kendisiyle ilgili vereceğim kararı açıklayacağız."

Bazı futbolcular için teklifler olduğunu vurgulayan Mustafa Denizli, "Takımdan gidecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapamam. Bazı oyuncularımıza teklifler var. Değerlendirmesini daha sonra yapacağız. Batuhan konusunda da bir şey söyleyemem. O kendi kararını kendisi verecektir" diye konuştu.

Teknik direktör Mustafa Denizli, sezon sonunu, geçen sezondan bir adım önde bitirmek istediklerini ifade ederek, "Geçen sezonun devre arasında ligde 6. sıradaydık. Şimdi o durumumuzdan bir adım daha öndeyiz diyebilirim. Umarım sezon sonunu da geçen sezondan bir adım önde bitiririz. Hiçbir şey kolay değildir. Bu sezon da kolay olmayacak" şeklinde konuştu.

KAPTAN İBRAHİM ÜZÜLMEZ

Öte yandan takım kaptanı İbrahim Üzülmez de, yaptığı açıklamada, ggeçen yıl olduğu gibi, bu yıl da kupada ve ligde başarılı olacaklarını söyledi. Üzülmez, ''Kadromuz geçen yıl hem kupayı hem de şampiyonluğu kazanmış futbolculardan oluşuyor. Bu yıl da aynı başarıları yaşayacağımıza inanıyorum. İkinci yarı bizim için daha iyi olacak. Biz bir istikrar yakalarsak, aynı başarıları yaşayacağımızı düşünüyorum'' dedi.

2 yıl daha Beşiktaş'ta forma ggiymek istediğini de belirten Üzülmez, ''Bu takımın kaptanı olarak, sadece söylemlerle değil, saha içindeki davranışlarımla da gençlere örnek olmak istiyorum. Yaşlı ve genç oyuncu yoktur, saha içerisinde mücadele eden oyuncu vardır. Ben sahada mücadele ettiğime inanıyorum. Ben bu performansım sürdüğü sürece 2 yıl daha oynamak istiyorum'' diye konuştu.

NİHAT KAHVECİ

Kamp çalışmaları hakkında gazetecilere bilgi veren Nihat Kahveci de, ikinci devre çalışmalarının sorunsuz sürdüğünü bildirdi. Futbolcuların hırsla çalıştığını belirten Kahveci, ''İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Gerek antrenmanlarda, gerekse hazırlık maçlarında hocamızın isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. İlk günden beri hırsla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bütün takım arkadaşlarım azimle çalışıyor. Çünkü herkes biliyor ki, ikinci devre forma bulmak zor olacak. Herkes daha çok mücadele edecek, herkes daha çok çalışacak. Bu yıl da hem şampiyonluğu, hem de kupayı kazanmak istiyoruz. Taraftarımız bize destek olduğu sürece, biz de başarılı olacağız'' dedi.

TABATA

Sezon başında Gaziantepspor'dan büyük umutlarla transfer edilen, ancak ilk yarı kendisinden beklenen performansı sergileyemeyen Rodrigo Tabata da, yaptığı açıklamada, ikinci yarının kendisi için daha farklı olacağına inandığını söyledi.

Tabata, ''Büyük beklentilerle geldiğimi biliyorum. Bu beklentiyi karşılayamadığımı da biliyorum. Bulduğum şansları iyi değerlendiremedim ama gelecekte daha iyi olacağımı düşünüyorum' ' dedi.

Tabata, bir gazetecinin, ''Delgado'nun gelmesiyle bir yabancının gidecek olması, seni etkiliyor mu?'' şeklindeki sorusuna da, ''Ben sadece kendi çalışmalarıma bakıyorum. Takımımı daha iyi duruma nasıl getiririm onu düşünüyorum. Kimin gideceğine hocamız karar verecektir'' cevabını verdi.

Kaynak : DHA ve AA (Alıtıdır. Sporx.com)

2. bornova

bornova Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    8 milyon tabata ya verirsen tabi transfer yapamazsın....

3. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    eksikliği duyulan kaleye bir kaleci transferi yapıldı.

4. cevbay

cevbay Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bu kadro yetersiz transfer yapmaları lazım

5. bornova

bornova Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    transfer yapmaları gerektiğinin onlarda biliyor ama para yok :(

6. dimo79

dimo79 Guest