arkadaşlar karadeniz bölgesinden sinop civarlarunda, thor uydusunu alabilmek mümkünmü acaba?? teşekkürler..
Barışa sevgiye dostluğa inanan tüm canların bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdiklerinizle birlikte nice mutlu günlere ulaşmanızı dilerim
Ben çanakkaleden thor uydusuna çanak anteni çevirdim kolay buldum 90 lık çanak Diji tv fkanallarından 11 frekans yüklemesinden şifreli kanalları rahat seyrediyorum. Hordbırd uydusundan ayrıldım.Thor uydusuyla ilgili bilgileri kendi uydumda yapabildiklerimi anlatabilirim. nextxcam plus 1725 uydu alıcım
en yüksek sinyal 11788 H 28000 yer manisa 65 cm antenle izliyorum tüm paketi vede aparat var üçlü 1 thor 2 siyrus 3 hatbort
konaksları izleyemessin sadece içinde digi tv paketi var onları izlersin nakravisyon 150 hepsi acar emu
Selamlar arkadaslar bende astra 19 var fakat hiçbirsey izlenmiyor hepsi sifreli tor 1 uydusuna çevirsem dahamı iyi olur?DİJİ TV Nagra ile seyredeceksin thor da 12 şifreli frekansı var hepsi açılıyor bu kanal siriustaki hustler pb ve pg gibi kanallarmı?
arkadaşlar ben thor uydusunu aradım3veşu frekanslarda 12418v28000 sinyal aldımve kanal araması yaptım.120 kanal buldum vedigi yok bunların içinde dogru uydu buldugumu nasıl anlıyacam ve dogruysa digi nasıl bulacam teşekkürler
thor uydusunda 12527-12563...... frekansları sinyal bulucuyla var fakat direk bagladıgımda kayboluyo.11785h2800 frekansı mükemmel ne yapabilirim
Çanağını 120 lik yap.lnb ve çanak ayarını sinyali bulduğun yerde 12607 V 27500 frekansı ile yap.sinyali bulunca şebeke açık arama yap frekans ve kanallar iner.Çanak ve lnb ayarlarını yanına cihazını ve tv ni alarak yap.Sinyallere bakarak ayar yap.