TFF'den Galatasaray'a Şok! Futbol Federasyonu, 22 maçla ilgili dört büyükler dahil 16 kulübü PFDK'ya sevk etti. Tam 15 Bankanın En İyi Konut Kredisi Şartları. Hemen Tıkla! Futbolda aylardır devam eden süreçle ilgili en kritik karar açıklandı. Basın toplantısı düzenleyen Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören şike girişiminin sahaya yansımadığını belirtti ve 58. maddenin değiştirildiğini açıkladı. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dahil toplam 16 kulüp PFDK'ya sevk edildi. GALATASARAY - Trabzonspor KARŞILAŞMASI ŞÜPHELİ Galatasaray'ın sevk gerekçesi olarak geçen sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçı olduğu iddia edildi. Gerekçe olarak gösterilen karşılaşma Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor ve Gaziantepsor dışındaki bütün kulüpler Disiplin Kurulu'na sevkedildi. TRABZONSPOR UEFA'YA GİDİYOR Federasyonun açıklamalarından sonra toplanan Trabzonspor yönetim kurulu UEFA'ya gitmeye karar verdi. Sadri Şener şöyle konuştu: "UEFA'ya dilekçe vereceğiz, 58. maddenin değiştirilmesi doğru değil... Çıkan sonuç ve bizim PFDK'ya sevkedilmemiz sportmence davranış değil..." FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA Fenerbahçe Yönetim Kurulu, son günlerdeki gelişmeler konusunda çarşamba günü basın toplantısı düzenleyeceğini bildirdi. Kulubün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yönetim Kurulumuz, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere, 2 Mayıs 2012 Çarşamba, 14.00'te bir basın toplantısı düzenleyecektir. " MEHMET ALİ AYDINLAR: TAM BİR KOMEDİ TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yeni yönetimin aldığı kararı "Komedi" olarak nitelendirdi. Mehmet Ali Aydınlar "UEFA 58. madde değişikliğini kabul etmez. Biz 58. maddenin değişikliğini önermiştik ama UEFA kabul etmemişti. TFF'nin kararı tam bir komedi" dedi.
gerekçeye bak ilk yarı oynan maçta şüpeliymiş bari ikinci devre olan maçta deseler biraz mantıklı olurdu