Eskişehirspor, Tello'yu transfer etti. Ayrıca Eskişehirspor ile Beşiktaş arasında Batuhan için görüşme yapıldığı iddia edildi... Batuhan geri mi dönüyor? Beşiktaş ile Eskişehir`in Tello konusunda kesin olarak anlaşmasının ardından,ilginç bir iddia gündeme geldi. Haber1903`ün haberine göre,şu sıralarda toplantı halinde olan iki kulüp yetkilileri Batuhan Karadeniz`in tekrar Beşiktaş`a dönüşü için görüşüyor... Beşiktaş Yönetimi Tello`nun yanısıra genç golcü Ali Kuçik`i de Eskişehir`e verip kısa bir süre önce sattıkları Batuhan Karadeniz`i tekrar takıma döndürmenin formülünü ararken Eskişehir Kulübü`nün vereceği cevap merakla bekleniyor... Beşiktaş ile yollarını ayıran ve Eskişehirspor`a transfer olan genç futbolcu Batuhan Karadeniz, Haber1903`e konuştu. Batuhan: Beşiktaş'a dönebilirim `` Beşiktaş yönetiminin bana karşılık Eskişehirspor`a futbolcu önerdiği yönünde ki haber doğru. Ben şuanda Eskişehirspor forması giyiyorum. Ben gönderilene kadar gitmeyi düşünmüyorum. Eğer Eskişehirspor`un menfaatleri doğrultusunda olacak birşeyse ben Beşiktaş`a geri dönebilirim. `` diyerek sözlerini tamamladı. Tello Eskişehirspor'da Bu sezon yaptığı süper transferlerle dikkat çeken Beşiktaş'ta yabancı kontenjanında yer açma çalışmaları da sürüyor. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Eskişehirspor, Beşiktaş'ın Şilili ortasaha futbolcusu Rodrigo Tello'yu transfer etti. Kırmızı siyahlı kulüp Tello ile 3 yıllık anlaşmaya varırken, 31 yaşındaki Şilili futbolcunun yıllık 1 milyon Euro alacağı öğrenildi. Yeni transfer Tello'nun bugün sözleşme imzalayacağı ifade edilirken, yarın Eskişehirspor'un Avusturya kampına katılacağı bildirildi. Beşiktaş Borsa'ya bildirdi Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, Eskişehirspor’a transfer olan Şilili futbolcu Rodrigo Tello ile ilgili İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na açıklamada bulundu. Yapılan açıklamada, "Şirketimiz profesyonel futbolcularından Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak, bedelsiz ve tazminatsız olarak, feshedilmiştir" denildi. Tello imzaladı Rodrigo Tello’nun kendisini 3 yıllığına Eskişehirspor’lu yapan sözleşmeyi imzaladığı bildirildi. Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, yazılı açıklamasında, kulüp başkanı Halil Ünal ve icra kurulu başkanı Murat Çetintaş’ın, Tello’nun transferi için İstanbul’da bulunduklarını kaydetti. Yapılan görüşmeler sonucu Tello’nun, başkanı Ünal ve icra kurulu başkanı Çetintaş ile İstanbul’da 3 yıllık sözleşmeyi imzaladığını ifade eden Şahbaz, yıldız futbolcu Tello’nun yarın takımın Avusturya kampına katılacağını belirtti.