artık telefonculara gidip para verip güvenlik kilidi şifrelerin kırdırmaya son %100 çalışıyor kendim bizzat denedim inanamadım BU SİTE Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! nokia telefonlarınza *#06# yapın telefonunuzun seri ( imei ) numarasını öğrenin ondan sonra sitedeki küçük kutucuğa girin ve generate deyin 10 haneli bir kod çıkacak işte bu telefonunuzun güvenlik kodu Ben denedim arkadaşlar. Gerçekten doğru. Tabi diğer telefonlardada işe yararmı bilmiorum..
ya benimkide 6230i ama neden açmıyo bi yerde hatamı yapıyorum acaba o verilen masterkodu güvenlik kodunu değiştir değip yazınca kabul etmiyo:cry:
Allah Razi Olsun Karddes Sen Olmasan Ben Simdi Tele Fonsuz Kalmisdim Program Ise Yariyor Yaramiyo Diyenlere Inanmayin Emege Saygiiiiiiiiii
sag ol kardesim yaptim kodunu buldum ama nasil yapmam lazim yani kodunu neyle kiracam yani ne yapmam lazim. bende nokia 6300 var
selamünaleyküm kardes benede 6300 var ama nasil kirilcak güvenlik kodu onuda anlatirsan memnun oluru saygilarimla selamlar
*#06# yaparak imei numarasını öğrendiğinizde birinci mesajda yazılan adresteki kutucuğa imei numaranızı giriyorsunuz. generate butonuna tıkladığınızda o sizin telefonunuz için kullanılabikecek güvenlik kodunu oluşturuyor. benim anladığım bu.
peki ya Emei numarasını bilmiyorsak ne olacak ,,,, 6300 tel tuş kili ile birlik te güvenlikle kilitleniyo zaten.
eğer telefonunuzun ımeı numarasını değiştirmediyseniz;telefonunuzun bataryasını çıkarın ve ordaki yazılarda ımeı cod yazar bu ımeı numaranızdır