İÇANADOLU BÖLGESİ Sirius2-3 Eutelsat W3 Hotbird Astra 1K Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bu da son hali Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
bende 90 lık ofset tek canakla 4 uydu izliyorum türksat.hotbird.astra.sirüs cok rahat izliyorum yer ankara
peki izleyen arkadaşlarım bır yorumda bulunabilirmi kaç kanal falan Eutelsat W3 ve 90 lık çanakla astra uydusunda bu sistemde kaç kanal izleriz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Bende 90 lık çanakla tek uyduda Sirüste 157 eutelsatta 127 ve hotbirdde 1300 civarı kanal yakalıyorum...Ama astra sıfır alamıyor hiç
üstad herşeyden önce selamlar özel mesaj sayım elverişli değil şuan ben bu sabah 2 saat uğraştım eutelsat 3w için sonuç alamadım fakat anten eskiydi pazartesine kaldı iş hotbırt 1350 uzeri alıyorum tek çanak tek çıkışla astra ve eutelsat 3w bunları eklemek niyetindeyım 80 lik çanakla astrayı 350 kanal civarı alabilen arkadaşlar var istanbulda
astra yı çektire bilmen için merkez astra olacak ortada hotbird diger tarafa ya w3 yada srius olması lazım iyi ayarlıya bilirsen astradan yaklaşık 700 kanal alabilirsin digerleri zaten doksanlıkla full çekiyor
Abi ben mersinden eutelsat+hotbird+sirüs üçünü çok rahat alıyorum..Ama astra için çok uğraştım yakalayamadım...Tek olarakta deniyorum olmadı...Yer istenbul olunca avantajlı olabilir tabiki:thumb_up:
şu şekil yaparsanız başarılı olursunuz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! :thumb_up:
eline sağlık arkadaşım benim amacım eutelsat 3w bunuda araya ilave yapacagım kanal sayısı düşer belki
kanal sayısı düşmez ama araya eklemen zor lnb üst üste gelmesi lazım oda olmaz çanak baya bi büyük olması lazım yada resimdeki aparat senin se aparatı deyiştirmen lazım o da 90 lık çanak la pek salıklı olmaz w3 veya srius arasın da tercih yapman gerekecek
selamlar ustalar kolaygelsin şimdi bende 1 tane dvbs kart ve 1 adette goldmaster 9400 vcı uydu alıcı vede alttaktta halamın oglunada gene türksattan lnb sinyali veiyorum buyüzden 4lü Botech LNB var elimde fakat hep sıkıntı yaratıyor herseferinde frekansları hep sembol oranı 10000 altınakileirn frekanslarını 2 veya 3 deger yüksek yazdıgımda sinyali buluyorum bunu neden yapıyor sembol oranlarında sıkıntı yok yanlızca frekansları hep 2 ve 3 deger yukarı yazmak zorunda kalıyorum tamir veya düzeltme olanagı olurmu saygılar... konu acamadım hata veriyor o sebepten buraya yazdım kusura bakmayın...
Arkadaşlar dende 90 çanakla alıyorum yanlız şu TP leri ben alamıyorum 12015 v 27500 12092 v27500 11900v27500 11919 h 27500 11996 h 27500 ince LNB ayarı yaparsam sinyal gelirmi gelmezse bu TP ler için tek başına siriüsü mü ayarlasam ayarlarsam bu TP leri seyredermiyim cevabınızı bekliyorum iyi akşamlar
arkadaşım ben edirne istikametinden 80'lik çanak ve üçlü aparat ile Astra19E sabit çanağın arkatarafından baktığında solda olacak şekilde haparat ilk astra lnb ilk soluna Hotbird ve diğerinede sirüs gayet mükemmel sinyel alıyor denemeni tavsiye ederim kolay gelsin
Biliyorum birde thor, sirus. eutelsat ve hotbird versiyonuda var bunun sirius ve eutelsat göbkte olacak şekilde tek lnb ile iki uydu ayarlanarak kurabiliyorsunuz.Tabi normal olarak verim %20 düşüyor.