TDW DM500s CCcamv2.1.1 kamil5 özel backup 11 EKİM 2009 ntvspor ok önce DHA feed e,ardından direk NTVSPORa basınız(dha feed 173,ntvspor 214 de). ntvsporun açıldığını göreceksiniz. trt1 ve 3(öncetrt3e sonratrt1e basıyoruz),ntv ve NTVSPOR(ntvspor için önce dha feed sonra ntvspora basıyoruz, içtimai tv,rustavi2,georgian tv biss le açık.mg camd a gerek yok.sadece az tv yi yapamadım. açılış resmi : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! kanal sıralaması : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! buket sıralaması : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ntvspor biss li yayın : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! disqec ayarları : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! akvaryum radyolar : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! sarı tuş eklentiler : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! flexmenü : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! drtiç ile yabancı filmleri türkçe altyazı izleme : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Backup Linki : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! backupu atmak istemiyorum,direk key atmak istiyorum derseniz constand key dosyası aşağıda : Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! test için şu anda ntvspor da arjantin - peru maçı yayında. 23.00 de bolivya-brezilya pazartesi river plate- independiente maçları ntvspordan yayınlanacak.
Benim cihazımda gemini 4.20 var. Ben bu backup ı yüklemek istiyorum ama; direkt cihaza dream up ile mi atacağız. Yoksa flashwizard ile mi? Backup olduğu için önce orjinal imaj atmak gerekir mi? Yardımcı olursanız memnun olurum. Saygılar.
backup için :Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! key için :Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Link tarafımdan yenilenmiştir Kamil5 arkadaşa tekrar teşekkürler güzel çalışma olmuş Evebeyn şifresini yazmayı umarım unutmaz