Bursa Kupa maçında kale arkası 22 lira olunca dolan tribünler, ligdeki 44 liralık fiyatla boş kalınca, yönetim çareyi kalan maçlarda fiyatları aşağı çekmekte buldu. [SIZE=+0][/SIZE]Yeni sezon öncesi biletlere zam yapan ve en ucuz yer olan kale arkası tribünlerini 55 liradan satan Fenerbahçe Yönetimi, ikinci kez geri adım atmak zorunda kaldı. Taraftarın isyanı üzerine daha önce Migros ve Türk Telekom tribünleri biletlerini 44 liraya indiren yönetim, son kararını verdi; 22 lira. Bursaspor ile oynanan kupa maçında kale arkası tribün biletleri 22 liradan satılınca, Saracoğlu’nun soğuk havaya rağmen neredeyse tamamen dolması, bir sonraki Diyarbakırspor karşılaşmasında fiyatlar yeniden 44 liraya çıkarılınca, kale arkalarının tamamen boş kalmasını dikkate alan yöneticiler, sezon sonuna kadar indirime gitme kararı aldı. Ligde ve kupada hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için taraftar desteğinin “olmazsa olmaz” olduğunu düşünen yöneticiler, bu yolda adımı attı. Diğerleri aynı kaldı Bursaspor, Antalyaspor ve Gaziantep ile oynanacak maçların bilet fiyatları şimdiden belirlendi. Buna göre daha önce 44 lira olan Migros ve Türk Telekom tribünlerinin biletleri 22, 88 lira olan Fenerium üstk H-I bloklar 66, 110 liralık C-D-F-G bloklar 88 liradan satılacak. Diğer tribünlerdeki fiyatlar ise değiştirilmedi. Bu uygulamayla sezon sonuna kadar her maçın tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanması hedefleniyor.