TaLaYPRO Nokia Temasi 1.0

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    TaLaYPRO Nokia Temasi 1.0
    Boyut : 653 Kb
    Kullanım izni :
    Dil : Türkçe
    Platform : (Mobil) Java

TANITIM
    TaLaYPRO Nokia Temasi, 240x320 ekran ölçülerine sahip (6233, 6300, 6131 gibi) Nokia marka telefonlar için digim, yakin bir zamanda oldukça çok tutulan olacagina inandigim, dünya üzerinde birçok yabanci sitede yayinlanan ücretsiz tema paketimdir.

Bu temayi Nokia S40 Theme Studio v2.2 uygulamaini kullanarak dim. Temayi telefonunuza aldiktan sonra, dosyanin üzerine gelip seçiniz. Telefonun ana ekraninda kiz kulesi belirecektir. Ekran koruyucusu olarak kara bulutlarla kaplanmis mistik bir havada serefli bayragimizin ay yildizinin belirdigini göreceksin. Ayrica telefonunuz artik kulaga çok hos gelen bir islik melodisi ile çagri alacak. Mesaj tonunda ise inek saban, bir bayan arkadasa ait ses sizi uyaracak. Telefonun Pin kodunun girilmesinden sonra Linuxun meshur pengueni size merhaba diyecek, kapanirken veda edecektir. Menülerdeki Rehber, Mesajlar, Arama kaydi gibi türlerine ait simgeleri tek tek özel olarak sizin için seçtim, tasarima uygun bir hale getirdim. Denediginizde gerçekten memnun kalacaginiza eminim.

TaLaYPRO YAZILIM olarak sizden herhangi bir ücret talep etmemekle yanında, sadece emege saygi, içten gelen bir tesekkürü temenni etmekteyiz. Daha nice temalarda görüsmek üzere. Iyi Eglenceler dileriz.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş