KAON (STREAM 5.8.184 TPS AUTO BİN VE ZUP YAZILIMLARI(9 AĞUSTOS 2007) BİN YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN Kod: TPS AUTO OK ABSAT AUTO OK D+ OK (GÜNCEL KEY İLE) TV CABO OK (GÜNCEL KEY İLE) POLSAT OK (GÜNCEL KEY İLE) SHOWTİME OK (NİLESAT) ART OK SRG AUTO RAİLER OK JETİX HOTBİRT OK BABYTV OK SİRİUS OK (HUSTLER TV) ACILABİLEN NE VARSA OK CİHAZINIZDA BAŞKA BİR YAZILIM VARSA İLK KURU KAFA(BL219.4)YÜKLEYİN..!! YAZILIMLARIN AUTO AÇMASI İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER Tps kanallarının güncellemesinin çalışması için cihazınızı 10873 27500 V frekansındaki USUHA TV kanalI üzerinde 2 dk bekletin.. Cihazınızı güncellemek için her gün bu işlemi tekrarlayın For the TPS channels to work please tune your receiver into 10873MHz 27500V frequency( USHIAIA)TV 2 dk channels etc) in Hotbird satellite for 2mins for the receiver to update. Everyday please follow the same procedure to update the receiver Kanal Listenizin Yedeğini Mutlaka alınız BM-8200CI 12.01.A5 (TÜRKÇE MENÜ)
yazılım atmadan önce kanal listesini stream kanal editörü ile yedekle,yazılımı yükleyince tekrar listeyi yüklersin.kolay gelsin.
değerli hocam makinam 7010dz 16 00 a1 bu makıne ıcın stream menulu veya baska bır tps auto yazılımı nvarmıdır ılgınıze alakanıza simdiden tesekkurler
BM 1000FTA 16.80.91--BİN.zip bunu yükleyebilirsin fakat bazı cihazları tunerleri farklı oldupundan çalışmayabiliyor...başkada tps auto yok şu anda....eğer çalışmaz ise yeniden orjinal yazılım atınız :tup:
12.03.a5 yazılımı var mı 1030 sky için bunun donusumu var 12.01.a5 e ama ben yapmak istemiyorum acaba yazılımı cıkarmıy ki o kadar fransız sitelerinde dolastım bir yazılım bulamadım...