Digi tv AU (Thor 1*W) Premire AU (astra 19.2*E) yazılımı atmup 103 tr ile yükleyiniz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
var olan yazılımın üstüne kanal listesi atsak yada 12731 v 03333 frekansından ağ açık şekilde otomatik arama yapsak daha mantıklı değilmi
benim değerli dostum çok teşekkürler sağolasın ama benmi göremiyorum kusura bakma 12.01.A5 yokmu yoksa buna hangisi yükleniyor. saygılar sunarım.
evet arkadaşlar 12.01.a5 yok ama tüm serilrer gelecek deniliyor malesef yok lütfen rica ediyorum bizleride düşünsünler yetkililer saygılar............
STREAM Cihazında Kaon-Sunny emu yazılımı olan arkadaşlarım ilk önce KURUKAFA YUKLEMELERİ LAZIM. Yazılımlar (bin.) uzantılı olup, yükleme kup 230ep ile yapılacaktır Yükleme işlemi bittikten sonra receiver kumandasından Sarı, Mavi, Yeşil, Menü tuşlarına basarak kèy bölümüne girin ve Sarı (load default) tuşuna basıp, keyleri resetleyerek buradan çıkın. Sistem kurmaya girerek en alttaki seçeneklerden Kanal kilidi seçeneğine gelerek "Kilitli" olanı "Açık" konumuna alın ve Exit ile çıkın. NOT..! Yazılımları yükleyip deneyen arkadaşlarım lütfen sonuçlarınızı buraya bildiriniz.. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
yaa ustalar benim bildigim kadarı ile premierler nagra 3 e gecdi bu yazılım yenimi baska cihazlar acıyormu lütfen bilgilendirirmisiniz simdiden sagol
meraba burda var ama tnt yazlımı değil ama biss bölümüne keyi yazarsın ama şifreli verniyo maçları bilgin olsun Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !