Öncelikle selam arkadaşlar aranıza yeni kkatılmış bulunmaktayım :sunglasses2: benim bir sorum olacak biss key üzerine öyleki: bütün sitelerde biss bölümüne girme tuşları verilmiş ayrıntı verilmemiş pekala girdim biss menüsüne biss bölümünüde buldum.. ekle yapıyorum ve orada bayağı uzun bi numara yazmak için yer var ancak benim yazacağım key kısa geliyor..:asking01: bana :asking01:şu biss key işini ayrıntılı açacak birisi varmı :thumb_up:
arkadaş eğer sunny kullanıyorsan 000000 00 buralara dokunma bundan sonra 16 haneli 0 lar olacak oralara yazacaksın verilen numaraları. yazdıktan sonra ok deyip sonra exıt a bas ve çık. ya da yazılım atmasını biliyorsan güncel yazılım at. kolay gelsin... bu tür konular o kadar eski ki sıradanlaştı artık. bu yüzdende yönetici arkadaşlar cevap vermemiş olabilirler. googleye yazarsan resimli anlatım diye. kıyamet gibi anlatılıyor zaten kolay gelsin...
önce keyini elle gireceğin kanalın id numarasını bilmen gerekiyor. 16 adet rakamı 00 veya 01 hizasına yazman gerekiyor.eskiden bende sunny 1030 kullanıyordum. eğer key dosyası varsa kke yükle . hangi kanalların keylerini yüklemek istiyorsun.