Sunny 1030 DCI SKY

Konu, 'Sunny' kısmında canercp tarafından paylaşıldı.

1. canercp

canercp Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Emu ile Şu an hotbird'de açabildiği kanallar hangisidir?? hangi emuyu yüklemek lazım??
    ne güzel önceden absat(chasse&peche - animaux) izliyorduk o da yok artık
    ben kendi evime dm-500 aldım ama babamlar için belgesel kanalı bulamadım bir türlü...

2. canercp

canercp Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Sanırım 1030 kullanan kalmadı artık günümüzde :)

3. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1

Valla salonda duruyor öyle benimkisi. SKY modül eskiden kanal açardı o da kalmamış. Satarken 2010'a kadar Full x'ler açık deniyordu Full X kanalı kapanınca s..view xxx açılıyordu şimdi o da kapanmış... Biss key ile açılan kanallar (NTV gibi) hariç hiç bir kanalı açmıyor artık... Geçen sene en azından baby tv vardı şimdi o da yok... Vakti zamanında 2 çanak, 2 2'li lnb + kurulum ve kablo için 450 vermiştim sonra bir de üzerine skybox aldım, next2005 alacağıma en başta orjianl dreambox alsam sadece 150 lira fazla verecektim hala işe yarar bir makinem olacaktı...

Bugün 2-3 veya 30 kanal açıp yarın firmanın destek vermeyeceği Next gibi makinelerden uzak duracağım.. Ha şu sıra emu ile açılan pek bir şey yok nex ne yapsın denebilir ancak emuyla açılan kanal olduğunda da gördüm ben yazılım desteği olmadığını... Özellikle sky modüllü next2005'e sky modülsüz daha ucuz olan next2005 kadar yazılım çıkmadı... İyisi olsun diye bir de fazla para verdik bir işe yaramadı. (Next2005 ile sunny 1030 aynı yazılımla çalışan kaon tabanlı makinelerdir).

4. canercp

canercp Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    sunny olayı bitmiş demek ki

Sayfayı Paylaş