STREAM 28.09.2008 - 01.10.2008 YAZILIMLARI !!! (3 GÜNLÜKTÜR):scared: YAZILIMLARI KUP 230 İLE YÜKLEYİN ABSAT AUTO PREMİER AUTO POLSAT OK SİRİUS OK (HUSTLER TV) BİSS OK Key Menüsüne Giriş: Sarı + Menü (Keyset Entry : Yellow+Menu) Make load default:Yellow+menu Comme Toujours Jaune + Menu +tape Load Default Yazılımı yükledikten sonra kanal kilidini açık konuma getirip Load default yapınız bu şekilde premier Auto yapacaktır...Polsat için ekteki verilen kke key dosyasını yükleyiniz...:sunglasses2: YAZILIMLAR ESKİ TARİHLİDİR..ABSAT PAKETİNİ AÇMAZ
cihazım 12-01-a5 manuel olarak fixcw keyleri girebilirmiyim stream veya kaon yazılımlarda hangisinde varsa o yazılımı atıcam üstadım..saygılar..
Tabiki girebilirsiniz...Ama size kke yüklemeyi tavsiye ederim keyler hazır şekilde bulunur Aşağıdaki linkte güncel kke keyi bulunmaktadır Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
üstadım kke dosyasını atınca birsüre sonra cihaz keyleri resetliyor hiçbirşey açmaz oluyor bu yüzden manuel veya softcam(bulursam softcam dosyası) olarak giriyorum keyleri..
ELLE FİX CW KEY GİRMEK İÇİN.. FİX CW KEY MENÜSÜNE KEY EKLEMEK İÇİN İLK ÖNCE KIRMIZI TUŞA BASIYORUZ SONRA İNDENTLERİ VE KEYLERİ YAZIYORUZ SONRA KUMANDA'DAN P+(CH+) TUŞUNA BASIYORUZ SONRA OK TUŞUNA BASIYORUZ İŞLEM TAMAM KEY EKLENDİ KOLAY GELSİN.. Yardımcı olur umarım:thumb_up:
pemierler calismiyor stream BM 8400CI HW-12.C1.A5 lerde keyler ellden giriyom gene calismiyor yardim edeseniz tesekur ederim