Steaua'nin hocasinin Fenerbahce'den ricası var

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Steaua Bükreş Teknik Direktörü Mihai Stoichita ise ilk yarıda Fenerbahçe'yi iyi kontrol ettiklerini ifade ederek, "Bu akşam güzel bir maç oldu ve bu maçın kaderi, benim oyuncularım tarafından yapılan 2 hata sayesinde tayin oldu. Tabii ki ilk yarıda kaçırdığımız goller de etkili oldu. Bana göre, ilk yarıda Fenerbahçe'yi taktik olarak kontrol ettik. Yalnız, ikinci yarıda 2. golü yedikten sonra açık oynamaya mecbur kaldık. Steaua Bükreş'in fırsatları sürdü ve öyle bir pozisyon kaçırdık ki maçın sonucuna çok büyük bir etki yaptı. Fenerbahçeli oyuncuları kutluyorum. Maç boyunca etkili pozisyonlara girdik. Bu skor, oyunun geneline baktığımızda ağır bir skor oldu" diye konuştu.

Stoichita, gruptan çıkma şanslarıyla ilgili de, "Matematiksel olarak sürüyor. Tabii ki şansımızın sürmesi için Daum ve Roberto Carlos'a rica etmeliyim" dedi.

DAUM: İKİNCİ YARIDA İYİDİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Steaua Bükreş takımının ilk maça göre daha iyi bir durumda olduğunu ve Fenerbahçe'nin ikinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi oynadığını ifade ederek, oyuncularına galip durumdayken daha sakin oynamaları konusunda uyarıda bulundu.

"Romanya'dan gelen misafirlerimiz için umarım iyi bir İstanbul gezisi olmuştur. İstanbul çok güzel ve ben İstanbul'u seviyorum" diyerek sözlerine başlayan Daum, daha sonra rakip Steaua Bükreş takımı ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Alman teknik adam şöyle konuştu: "Bu maçtan 3 puanla ayrılmak hedefimiz açısından çok önemliydi. 3 puanı aldık ve hedefimize ulaştık. Steaua takımı ilk maça göre çok daha iyi oynadı. Belki daha fazla sayıda futbolcularından faydalandılar. İlk maçta sakat oyuncuları fazlaydı. Özellikle yenik duruma düştükten sonra iyi oynadılar. 1-1'i hak etmişlerdi. Steaua'yu gördükçü bazı şeylerin bu takımda geliştiğini gördük. Gerçekten iyi bir takım oluşturmuşlar" ifadelerini kullandı.

Daum, ilk yarıda istedikleri şeyleri yapamadıklarını belirterek, "Devrede iyi bir şekilde hazırlanıp ikinci yarıya çok iyi bir şekilde başladık, 2. ve 3. golü attık. Öne geçtiğimiz zamanlar daha sakin oynamalıyız. Bazen gereksiz yere panik yapıyoruz, düzensiz oynuyoruz. Özellikle galip durumdayken daha sakin oynamamız gerekiyor. Bizim için en önemlisi, sonuçta memnunuz. Bu grupta iyi bir avantaj yakaladık Bu 3 puan bizim için çok önemliydi" diye konuştu.

Daum, "Bundan sonraki maçlarda forvetteki tercihiniz Kazım mı, Güiza ı olacak?" şeklindeki bir soruya, "Tercihim Daniel Güiza olacak. Ama sağlam ve hazır olan, yüzde yüz hazır olan bir Daniel Güiza. Galatasaray maçında sonradan gelmişti. Şu an için gücü 30 dakikaya yetiyor. Bu gücünü artırmak için elimizden geleni yapacağız. Aynı zamanda Semih de var. Semih sakat olmasaydı, bugün Colin değil Semih oynardı. Semih ve Güiza forvette çok değerli iki oyuncumuz. Diğer bir alternatifimiz de Deivid. O da merkezde oynayabilir. Bugünkü gibi sakatlıklar çok olduğu zaman orada Colin de görev yapıyor. Ama Colin bu mevkiide görev aldığı zaman işini iyi yaptı ve takım için her şeyini ortaya koydu, gerçekten iyi oynadı. Daha fazla alternatifler yok, çünkü yeni bir oyuncu gelmedi sonuçta" diye yanıt verdi.

Adam resmen bizi yendiniz bari digerlerini de yenin de ust gruba cikalim demis :D

2. lnb34

lnb34 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    kaderleri fb elinde fb rakiplerini yenerse gruptan çıkma sansları olucak yoksa zor

Sayfayı Paylaş