Turkcell Süper Lig'in 30. Haftası'nda Galatasaray'ın deplasmanda Sakaryaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada, Riobert Song 9 hafta ardından formasına kavuşurken, maçın ardından yaptığı konuşmada, yönetimden teklif beklediğini ifade etti. Yedek kalmanın, kendisi için bir problem olmadığını ve forma şansı beklediğini ifade eden Song, "Kendi açımdan bir sorun yok. Ülkemde takım kaptanıyım ve profosyonel futbolcuyum. Galatasaray'da kalıp kalmamam için bana bir teklif getirmeleri gerek." derken, sezon sonuna kadar bekleyip kararını vereceğini söyledi. Song, isminin Beşiktaş'la anılması konusunda ise, tekliflerin gelmesinin kendini onure edeceğini sözlerine eklerken, sözleşmesi devam ettiği sürece bir başka kulüple görüşemeyeceğini, sezon sonuna kadar bekleyip, kendisine bildirilecek karara göre hareket edeceğini ifade etti. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Bu adamı neden böyle sildiler anlamadım, adam bence türkiyenin en iyi defans oyuncularından bir tanesi..
sevgili üstadım song yıllık gs den 2.5 milyon euro alıyormuş buda kulübün giderlerine fazlaymış vede hocayla mac anınıda tartışması işin tuzu biberi oldu eğer asker genarele karşı gelirse sonuc hüsrandır saygılarımla