Arkadaşlar biri aboneliğimi sonlandırıp, smile 'ın yıllık paket kampanyasına geçeceğim. 7 ay 26.81 sonra 5 ay 46 lira ödeyeceğim. Bana iyi geldi. Daha iyi kampanya bulamadım. Siz ne dersiniz?
bende buşekilde abone oldum ve şuanda onu kullanıyorum.ancak internetini taşını kampanyasını incelemeni de öneririm.turk telekomun alt yapısıını kullandığı için aralarında bir fark göremiyorum.
Evimde kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 2 yıldır desem yeridir.En azından kopma gibi problem olmuyor hiç. Altyapı konusuna gelirsek Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
sml adsl ttnet in alt yapısını kullanıyor arkadaşlar bende sml adsl kullanıyorum hızını yüksetmek için başvurdum sml adsly e yükkselttiler kopmalar başladı internetimde arıza kaydı aldılar 15 kakika sonra ttnetten aradılar alt yapınız 8 mb e uyumlu değil ancak 2 mby hız kullanabileceğimi söylediler bu olay 15 gün önce başıma geldi bence tavsiye etmem
Tamam da bu smile'dan değil de, ttnet'in altyapısından kaynaklanıyor gibi geldi bana. Bu arada mevcut aboneliğimi iptal ettim. Smile'a geçmeye karar verdim.
Ben de Haziran ayında ttnet'ten ayrılıp smile adsl'ye geçtim. Sınırsız 7 ay 26.81, 5 ay 46 TL ödemeli 12 aylık aboneliğe geçtim. Gayet güzel. Hiç sorun yok..
kardes baglantıda sorunyok ama ben cok kotu kazıklandım her ay acayıp fatura sakın bulasma enıyısı ttnet iptalettirene kadar anamdan emdigi sut burnmdan g eldi forumları oju sikayetler acayipppp