Sinavmatik 4.62 Boyut : 21.9 Mb Kullanım izni : 5 soru Dil : Türkçe Platform : Windows 2000/2003/XP TANITIM Üreticiden: Sinavmatik uygulama paketi kendi soru bankanizi olusturup yönetmenizi, yapilan sinavlarin ölçme degerlendirme islemlerinin otomatik olarak gerçeklestirilmesini saglayan iki uygulamadan olusur. Sinavmatik Soru Bankasi Yönetimi uygulamai, binlerce soruluk profesyonel bir soru bankasi olusturulmasi, buradaki bankadan zengin ölçüt türleriyle soru seçilmesine olanak tanirken; Sinavmatik Ölçme Degerlendirme uygulamai ise yapilan bir sinavin genis kapsamli olarak degerlendirilmesini, çok sayida farkli türde analiz raporlarinin çikarilmasini mümkün kilar. Her iki uygulama bütünleserek yarattikleri bilgilerin en verimli sekilde kullanilmasini saglarlar. Sinavmatikin modüler yapisi; soru girisinden Net/iç ag üzerinden test sunumuna, verilerin tasniflenmesinden en detayli analiz raporlarinin çikarilmasina kadar bütün islem basamaklarini içerir. Profesyonel uygulamalar için hazirdir. Basit testlerin yaninda karmasik yapili, özel analizler gerektiren uygulamalar içerisin de altyapi olusturur. Sorularin kaynagi, içerigi (metin, denklem, sekil, animasyon, ...), test yada anketlerin yapisi, sunus sekli (döküman, Net, java, ...), puan hesaplama yöntemleri, katilimci yanitlarinin giris tercihleri (optik okuyucu, Net, ...), raporlarin, analizlerin sunus sekli (döküman, Excel, Net, ...) türleri ile kurumunuzun gereksinimlerine en uygun yapiyi kurabilirsinsin, çok farkli uygulamalari ayni sistemle takip edebilirsinsinsin. Çok kullanicilidir. Ayni anda birden fazla operatör soru girebilirsinsin, test yabilirsinsin, degerlendirme yapabilirsinsin. Uzman gözüyle çalisir. Testler için geçerlilik / güvenilirlik analizlerini, madde, çeldirici analizlerini bir ölçme, degerlendirme uzmaninin kullandigi yöntemlerle yapar. Analizler üzerinde yorum yaparak uzman olmayan kullanicilari da yönlendirir. Sinavmatik 4.62, komple bir Net/intranet sinav, anket otomasyonu sistemi olarak kullanilabilecegi gibi, Net üzerinden egitim veren web sitelerine de test uygulama/degerlendirme/analiz modülü olarak entegre edilebilirsinsin. Büyük bir hizla büyüyen, önemini artiran Net orfullinda yada PC laboratuvarlarinda sinav yapilmasi, sonuçlarin yine Net orfullinda duyurulmasi gibi yepyeni yüzyilin artik olagan sayilan beklentilerine siz de yanit verebilirsinsinsin. Sinavmatik, SQL uyumlu baska veritabani sistemlerine (Oracle HR gibi) basitca bütünlestirilebilirsinsin, çevrimiçi veri alisverisi (personel bilgileri, test sonuçlari vb.) otomatik olarak yapilabilirsinsin. Profesyonelce yönetilen bir soru bankasina sahip olarak, profesyonel ölçme-degerlendirme tekniklerinden yararlanarak, kisa vadede kurumunuzun ögretim basarisinin gözle görülür biçimde yükseldigini göreceksin. Ayrintili bilgi için uygulama yapimcisinin sitesini geziniz. Programin Kurulumu: Programi indirdikten sonra sikistirilmis durumdaki dosyayi herhangi bir klasöre açin. SETUP.EXE dosyasini çalistirin, ekrana gelecek yönlendirmeleri takip ederek kurulumu fullamlayin. Kurulum uygulamainin Seri No sordugu alana demo yazarak devam edebilirsinsinsin. Kurulum islemini fullamladiginizda asagidaki uygulamalar PCiniza yüklenecektir: Sinavmatik® Soru Bankasi Yönetim Programi v4.62 (Demo Versiyonu) Sinavmatik® Ölçme Degerlendirme Programi v4.62 (Demo Versiyonu) Sinavmatik® Yardim, Dokümantasyon Programlar açildiginda asagidaki bilgileri kullanarak giris yapiniz: Kullanici : pilot Sifre : pilot Demo sürümü, bir demo veritabani ile birlikte gelmektedir. Bu veritabaninda hazir bulunan sorulari, testleri, degerlendirme sonuçlarini, analiz raporlarini izleyebileceginiz gibi; istersen kendiniz küçük bir soru bankasi olusturabilirsinsin, sorulari tarayarak testler yaratebilirsinsin, hayali sinavlar yip degerlendirebilirsinsinsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !