Sinan Engin 2. kez istifa etti ! Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra Beşiktaş'ta bir sıcak gelişme daha yaşandı ! Sinan Engin istifa etti. 09 Ekim 2008 Perşembe 14:49 Beşiktaş'ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasının ardından yönetime istifasını sunan ancak istifası kabul edilmeyen menajer Sinan Engin Mustafa Denizli'nin göreve gelmesi ile siyah-beyazlı takımdaki görevinden tekrar istifa etti. Lig TV Muhabiri Ömer Güvenç'in aktardığı bilgiye göre, Engin sağlık nedenlerinden ötürü veda etti. Hatırlanacağı gibi Sinan Engin 7 Ekim'de yaptığı açıklamada takımdan Yıldırım Demirören'le beraber ayrılacağıın ve Mustafa Denizli'nin takımda hoca olarak düşünülmediğini söylemişti. 'ARTIK TAKIMDAN DEMİRÖREN'LE BERABER AYRILIRIM' Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Ertuğrul Sağlam 'ın istifasının ardından istifasını vermiş ancak istifası Yıldırım Demirören tarafından kabul edilmemişti. Bunun üzerine dün akşam saatlerinde bir açıklama yapan Sinan Engin, takımdan ayrılırsa Yıldırım Demirören'le beraber ayrılacağını söylemişti. 'MUSTAFA DENİZLİ KESİN OLMAYACAK' Engin kendisine sorulan 'Mustafa Denizli ile anlaştığınız doğru mu ?' sorusuna; "Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın teknik direktörü olmayacağını kesinlikle söyleyebilirim. Ayrıca yabancı olmasının düşündüğümüz yeni teknik adamımıza bu takımı en iyi anlatacak kişi benim" demişti. SPOR3.com
sinan engin istifa etmedi arkadaşlar...sinan engin kovuldu...Çarşı grubu ve diğer gruplar yönetime ültimatom verdiler...Yeter artık sinan engin den çektiğimiz dediler...Benim anlamadığım sinan engin kimki bu kadar beşiktaşı esir alabiliyor..Alattin çakıcının saysinde orada duruyodu ve dayılanıyordu ama halktan büyük dayı yoktur bunu anladı...Defolsun gitsin beşiktaşımız kurtuldu...Bu arada ben fenerliyim inşallah aragones ve maldonadoda giderde bizde kurtuluruz...Hiç sanmıyorum ama yinede umut işte..