Birinci kişi: Hadi oglum kır artık şu şeytanın bacagını Ikinci kişi: Kırayım değil mi abi? Seytan: Şşşşt... durduk yere niye bacagımı kırıyorsun manyak mısın sen? Hakim: Neden öldürdün evladım? Sanik: Aklımı şeytan çeldi efendim Seytan: Valla bir şeyden haberim yok, hem herifte akıldan eser yok hakim bey. Kadin: Neden aldattın beni? Erkek: Şeytana uydum hanım Seytan: Hadi ordan sapık, kadını görünce salyaların aktı, benim alakam yok Adam: Şeytanınız bol olsun beyler! Seytan: Yoksa koyun gibi beni de mi çoğalttınız? Anne: Oğlum, oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur. Şeytan: Yok bacım karışmam ben. Enişte elletmiyor. Adam: Heeyt! Kırdım olum şeytanın bacağını... Büyük ikramiye... Şeytan: Birader, bizim oğlanı tartaklamışın diye duyduk. Uyar mı lan racona!!! Adam: Ooo okeye kaptırmışınız, şeytanınız bol olsun. Şeytan: Hilmi abi, yan masadayız biz abi... Kalabalık gelince biz de iki el atalım dedik. -Neden kopye çektin çocugum? -Şeytan iste hocam -Şeytan: Dün pc başında chat yapan bendim değil mi çocuğum? kadin: bu saate kadar nerdeydin? erkek: şeytana uyup içeyim dedim seytan: yattığın hatunu da söyle yiyorsa... Kadin: şeytan aldı götürdü satamadan getirdi seytan: seni de götursem mi acaba? Polis : Söyle bakayım yavrum neden merdivenlerden ittin bu çocuğu.. Çocuk : Şeytan dedi ki vur bitane.. Şeytan : Oldu.. Gözlerim doldu çocuğum.. Komşu : Şeytan kulağına kurşun bizim beyin kuyumcu işleri çok iyi gidiyor.. Şeytan : Yok ablacım sağol küpe düşünmüyorum henüz Kız : Aman Ayla bırak allah aşkına Şeytan görsün onun yüzünü.. Şeytan : Yapmayın kızlar korkarım ben Erkek : Oğlum bak bu kızda şeytan tüyü var.. Şeytan : Elimi sürdüysem serefsizim.