Seyrantepe'de Sorun Yok!!

Konu, 'GALATASARAY' kısmında diyot tarafından paylaşıldı.

1. diyot

diyot Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    IŞIN ÇELEBİ'DEN MARATON'A ÖZEL AÇIKLAMALAR!..

Bugün Sabah Gazetesi'nde Galatasaray'ın Seyrantepe projesi ile ilgili yayınlanan haberin ardından Maraton.Com.Tr Sarı Kırmızılı yönetimin Seyrantepe Projesi'nden sorumlu yöneticisi Işın Çelebi'ye ulaştı..

Şu anda Ankara'da bulunan Işın Çelebi, Maraton.Com.Tr'nin konu ile ilgili sorularını yanıtladı ve taraftarın yüreğine su serpti..

İşte Çelebi'nin açıklamaları ;

"SEYRANTEPE'DE SORUN YOK!.."

"Bu sabah üzücü bir haberle karşılaştık. Ama bu kesinlikle duran değil, yürüyen bir projedir ve Türkiye’nin projesidir.. 365 gündür gece gündüz demeden bitirmeye çalışıyoruz.. Sadece ihale şartnamesini hazırlamak bile iki buçuk ay sürdü.. Şartname’nin 3000 sayfa olduğıunu söylemek istiyorum.. Galatasaraylılar rahat olsun, Seyrantepe projesinde hiçbir sorun yok.."

"İHALE HAZİRAN AYINDA!.."

"Haziran ayının 10’una doğru ihale ile ilgili duyuruyu yapacağız. A’dan Z’ye her şeyi dikkatle takip ediyoruz, bu tür haberler kasıtlı ve sadece yıpratmaya yönelik haberlerdir. Ben Atatürk Barajı Projesi’ni yürütürken çok uğraşmıştım, Seyrantepe en az onun kadar beni yoruyor.. Ama böylesi görkemli ve önemli bir projeyi hayata geçireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.."

MARATON.COM.TR ÖZEL HABER

2. gezgin

gezgin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    hayırdır yine stat maketimi yapıyo bunlar

Sayfayı Paylaş