Bugün sevgililer günü, Sevenlerin günü, Sevilenlerin günü. Uyandım; Sabahın ilk ışıklarıyla. İçimde bir ümit, İçimde bir heyecan, İçim kıpır kıpırdı. Resmine baktım bir ara, Astığım,odamın en güzel köşesine. Ne güzelde bakıyordu öyle, Ne güzelde gülümsüyordu. Gülücükler çiçek açıyordu, O gamzeli yüzünde. Çok oldu, gideli, Çook. Her şey küçük bir tartışmadan ibaretti, Küçücük kıskançlık bir kavgamızdan. Sonra bir ayrılık rüzgarı gelip geçti aramızdan. Seni bir yana,beni bir yana savurdu. Seni bilmem amma; bu ayrılık Bir kurşun olup,beni kalbimden vurdu. Kan durdu, Damarımda. Hayat durdu. Yaşam durdu, Sen gideli. Bugün sevgililer günü, Sevenlerin günü, Sevilenlerin günü. Uyandım ; Sabahın ilk ışıklarıyla. İçimde bir ümit, İçimde bir heyecan, İçim kıpır kıpırdı. Bir ümit dedim; Kaptım ceketimi çıktım, Bir buket kırmızı gül aldım, Karşı sokaktaki çiçekçiden. Hani var ya o sevdiğin güllerden. O sana benzeye güllerden. Koştum, Her zaman buluştuğumuz yere. Yağmur hafiften,hafiften çiseliyordu. Damlalar bir beni, Birde; elimde ki gülleri ıslatıyordu. Gözlerimi sorma, Çünkü onlar; Sen gideli,zaten hep ıslaktı. Bekledim, Çook bekledim, Hep bekledim. Ama gelmedin, Yine gelmedin, Yıllar öncesi gibi. İnan geleceğini bilsem; Bir ömür beklerim. Bir asır beklerim. Çünkü sen; Çünkü sen; Buna değersin.
sevgililer günü=paranın bittiği gün= manitanın (manitaların) yanından ayrılmadığı bigün ... emeğine sağlık melek
uah:sorma ya bi gül ü 10 milyon diyolar .e başımda bir tane olsa nese 3 tane var.e kafesiydi gezmesiydi sinemasıydı kriz çıkarıcak bende :frown:
sorma leyl evde 5 çocuk bekliyo anaları allah belanı versin diyo zeytine kafa atmayı bırak bulamıyoz bile atatürk terk etti bizi :d040:
ya arkadaşlar sevgililer günü hainin yakalandığı güne denk geldi bişi dikkatimi çekti hainler chp secim bürosuna saldırıp yakarken polislerde seyrettiler acaba aynı saldırıyı akp secim bürosuna yapılsa ne yaparlardı müdahele yapılmadığı için kınıyorum ben bir mhp li olmama rağmen gücüme gitti onlara verilen silahlar su tabancası olarak kullanılıyor galiba hepinize saygılar
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
yaşıyomuyumn bilmiyorum leyl .yaw yakup bırak yeteri kadar bu aralar chp akp mhp duyuyoz bırakda az muahbbet makara yapalım yaw