Binay sayılarıyla “Seni Seviyorum” Binay sayılarıyla “Seni Seviyorum” 10 dolarlık bu çerçevede, bilgisayar dili kullanılarak “I love you” yani “seni seviyorum” yazılmış. Binary sayılarıyla yazılmış bu ürün, imzalı ve tarihli olarak satılıyor. USB kaset USB kaset Klasik ev yapımı kaset ile USB’nin birleşimiyle oluşmuş bu ürün, kişisel albümünüzü oluşturmanıza olanak tanıyor. Size özel müziklerden albüm yapmanıza imkan tanıyan ürünün fiyatı 25 dolar. Lego kolye Eğer henüz bir pırlanta veya inci alacak aşamada değilseniz, legodan yapılmış kalp şeklindeki kolye sizin için ideal bir seçim olabilir. Birçok çeşit ve renk seçeneğine sahip ürüne 6 dolarlık fiyat biçilmiş. Katman çerçeve Çift arasındaki özel bir fotoğrafın, PhotoShop ekranından fırlayıp çerçevelenmesiyle oluşturulan bu ürün, teknoloji ile şıklığı birarada sunuyor. “Katman çerçeve”nin fiyatı 19 dolar olarak belirlenmiş. Aşık robot tişörtü Ona alınacak en teknolojik hediyelerden biri de bu gördüğünüz aşık robot tişörtleri. Bu eğlenceli tişörtler, Sevgililer Günü’ne özel tasarım olduğu için yılın diğer günlerinde bu çift tişörtlerini giyemeyebilirsiniz. Aşık robot tişörtlerinin fiyatı 18 dolar. 8-Bit buket Eğer bilgisayar oyunlarına hayran bir sevgiliye sahipseniz, verilebilecek en yaratıcı hediyelerin başında bu çiçek geliyor. Sulama derdi olmayan 8-Bit’lik buketin değeri 14.99 dolar. Kulaklık çoklayıcı Dinlediğiniz müziği sevgilinizle paylaşabilmeniz için üretilmiş olan bu çoklayıcı, tasarımıyla öne çıkıyor. Günün anlamına uygun olarak dizayn edilmiş olan kulaklık çoklayıcının fiyatı 16 dolar. Kalpli delgeç Klasik bir ofis aksesuarı olan delgeçler, kullanıldıktan sonra ortaya istemediğiniz kadar yuvarlak kağıtlar çıkar. Bu yuvarlakların yerini kalp şeklinde küçük kağıtlar alsa hoş olmaz mıydı? Deldiğiniz kağıtların kalp şeklinde delinecek olması da bir başka artısı. Bu yaratıcı delgeçin fiyatı 16 dolar olarak belirlenmiş. Lale şeklinde USB hub Sevgilinizin bilgisayarını hem küçük bir çiçek bahçesine çeviren hem de kullanışlı bir ürün olan lale şeklindeki USB hub, Mac ve Windows sistemlerinde sorunsuzca çalışıyor. Birbirine bağlı 4 adet hızlı porttan oluşan bu ürün 22 dolardan satılıyor. Kaynak:cnetturkiye Alıntı