Server Hesabı Dağıtımı!

Konu, 'UyduTurk Ücretsiz (free) CCcam Server' kısmında pipirim tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. pipirim

pipirim Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Merhaba.Aylar öncesinde foruma üye olmuştum ve o zamanlar bazı şartlar vardı serverdan yararlanmak için.O şartları yerine getirdim.Sonra yeni bir şart konusu daha çıktı.Seviyeyi 10 yapın dediler onuda yaptım.Gerekli konuya isteğimi 3-5 kez belirtmişimdir.Fakat hala serverdan ses seda yok.En son istek konusunuda kilitlediler.1-2 ay da böyle gider sanırım. Doğru düzgün açıklama yapamıyormusunuz ? Şimdi dağıtacak arkadaş gelince açıklama yapar demeyin o arkadaş hiç gelmiyor maalesef!. Bu hizmeti ücretsiz sağlıyorsunuz teşekkürler fakat böyle uzattıkça yaptığınız iyiliğin pek bir gğüzelliği kalmıyor.

2. kucer06

kucer06 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşım tüm masumiyetinle şikayetini yazmışsın fakat server olayının nasıl gerçekleştiğini pek bildiğini zannetmiyorum.Sizler son kullanıcı olarak isteklerinizi ve şikayetlerinizi yazıyorsunuz ama bunun alt yapısı nasıl hazırlanır neler gereklidir kaç para gider en fazla kaç kişiye verilebilir riski nedir bunlarla ilgili pek fikriniz yok sanırım.Eğer nette server nasıl kurulur diye araştırırsanız ne demek istediğimi anlıyacaksınız.

3. pipirim

pipirim Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Arkadaşım maalesef ki dediğiniz şeyleri biliyorum. Eğerki kullanıcı sayısındaki limit aşıldıysa,bundan sonraki eklenen her hesap diğerlerinin daha yavaş,sorunlu olmasına sebebiyet verir. Fakat dağıtan kişiler bu durumdan bahsetmiyorki!. Eğer bunu söylemişlerse lütfen belirtin.Ayrıca bu server sadece burdaki kullanıcılara tahsis edilmemiştir diye düşünüyorum.Mutlaka paralı kullanıcılarda vardır.

4. mfatihkeskin

mfatihkeskin Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    evet aynı konudan bende şikayetçiyim doğru dürüst bir şey yapılsın mali külfeti açıklansın katılmak isteyenler belirlensin bu tutar katılımcılara pay edilsin (bir defaya mahsus) ondan sonra bir daha sorun yaşanmasın, bu sadece bir öneri ben altı aydır hesap bekliyorum doğrusu !

5. dimo79

dimo79 Guest

Bu Konuda Sizlere Hak Veriyorum Arkadaşlar Ne Deseniz Haklısınız
    Bende server Alamıyorum Aynen Dediğiniz Gibi Oluyor
    Umarım Buna En Kısa Zamanda Çözüm Bulurlar.

Saygılar...

6. sevennet

sevennet Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bende server istiyorum hotbird 13 için free :)

7. dimo79

dimo79 Guest

Arkadaşım Bizler Ne Konuşuyoruz Sen İse Ne İstiyorsun
    İstersen İlk Önçe Bir Konunun Başlığını Oku'da Ondan Sonra Yaz
    Biz Gideriz Mersine Sen Gidersin T..r..e Misali Olmuş...:no_clue:

8. kucer06

kucer06 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bir defaya mahsus diye bir şey olamaz mümkün değil.Her şeyi bedava elde etseniz bile güçlü bir bilgisayarınız ve hızlı bir net bağlantınız olmalıdır.Dört mb sınırsız net bağlantısı bile 89 tl üstelik serverin başında devamlı olmasada uzun süre ilgilenecek bir kişi lazım.Seyredilen paketlerin orjinal kartlarının fiatlarını söylemiyorum (hop 1 için).Daha server kurulumu için konuşulacak çok şey var fakat fazlada açık etmemek lazım.

9. imsel

imsel Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    bence çok harika bir hizmet ustalara kolay gelsin.

10. pipirim

pipirim Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Konu kaç haftadır durmasına rağmen yetkili kişiler tenezzül edip cevap dahi yazmamışlar. Sizler bilirsiniz tabiki fakat bundan sonra hesap dağıtımı için kurallar vs, diye konu açıldığında gülüp geçeceğim hepsi boş gerçekten :) Sizlere tavsiyem başka sitelere yönelin arkadaşlar.Sorunsuz test hesabı veren yerler var.Buradan hesap gelmesi hayal artık. Gidilecek yerler için bilgide verebilirim :)

11. pipirim

pipirim Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Konu kaç haftadır durmasına rağmen yetkili kişiler tenezzül edip cevap dahi yazmamışlar. Sizler bilirsiniz tabiki fakat bundan sonra hesap dağıtımı için kurallar vs, diye konu açıldığında gülüp geçeceğim hepsi boş gerçekten :) Sizlere tavsiyem başka sitelere yönelin arkadaşlar.Sorunsuz test hesabı veren yerler var.Buradan hesap gelmesi hayal artık. Gidilecek yerler için bilgide verebilirim :)

12. Örnek

Örnek Guest

Her yere yazmaktan bıktık bizimde bilgimiz yok dağıtan arkadaşın nerede olduğundan diye ama ezbere konuştuğu için herkes böyle oluyor. Siz zahmet etmeyin ben sizi banlananlar listesine yönlendiriyorum oradan irtibata geçebilirsiniz başka sitelere yönlenmek isteyenlerle!

13. ünal

ünal Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ben serveri kullananlardan biriyim çok da memnunum verilecek bişey olsa bize verdikleri gibi sizede verirlerdi diye düşünüyorum demek limit dolmuş yaksa server için kimseye bir ayrıcalık filan tanınmıyor inşallah yer artırılırda imkanlar ölçüsünde her isteyene verilir.

14. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1

:puah::puah::puah:

15. tayfur7118

tayfur7118 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    eskiler insanda yeniler ney yeni üyelere bi güzellik yapılacakki siteye severk girsin

16. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Yukarıda dağıtımı yapan arkadaşın foruma bir süredir gelmediği yazılı. Gayet açık yazılmış

17. Örnek

Örnek Guest

Sitemizde eski üye yeni üye ayrımı yapılmıyor bazı şartların yerine getirilmesi isteniyor şuanda kullananlar önceden serveri alan ve hala kullanan üyelerimiz. Ertan AKTEPE yakında şartları belirleyip konuya açıklık getirecek.

18. sahinasya

sahinasya Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    valla kim nereye giderse gitsin arkadaş ben dreambox hakkında birçok konuyu bu siteden öğrendim server vermiyor diye sırtımı dönecek değilim varsa paran alırsın bir server izlersin 1 ayda olsa izleme fırsatıda buldum şimdi server verilmiyo diye bukadar isyan edip saygısızca başka site adresi vermen çok yanlış izlerken iyidide kapanıncamı kötü :( ayrıca pc ve net kullanmasını senin kadar herkes biliyo istediği zamanda kolayca bulabilir...

19. thepowerofra

thepowerofra Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bak keyfine pipirim ya sen buraya sıf o iş icinmi geldin

20. AYDINLANMA

AYDINLANMA Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    7
    Biraz eskiyin önce. Şu an server alanlar Skyitalia'ları bile kart kendilerinde gibi izliyor. Ertan Admin ile de bu konuda görüşeceğim.

Eskisi gibi server dağıtımı yapmak yerine kimseye haber vermeksizin o ayın aktif 10 üyesine server verilmesini önereceğim. Haber vermeme amacı da server alacağız diye saçma sapan mesaj yarışına girilmemesi içindir.

Yani bu öneri kabul görürse öyle güzellik falan yapılmayacak kimseye o ayın aktif üyelerine verilecek sadece server. Tabi 10 tane verilecek diye bir şart yok; 100 de verilebilir 1 de verilebilir hiç verilmeyedebilir.

Dileyen de başka siteye gitmekte serbesttir. Free server için gelip saçma mesaj bombardımanı yapanlar zamanında kabak tadı verdi.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.

Sayfayı Paylaş