arkadaşlar ben ücretli serverim var ama yetişkin kanalarım açılmıyor bazıları örnegin sct kanalı bu serverdeki kanaların gitmesinin sebebi nedendir acaba bunları kesintisiz izlebilcemem server varmı acaba:asking01:
peki odedigini nasıl anlıcam dorselde diyerlerinde sorun yok ne hikmetse sct ve teheme kanallarını bir haftadır göstermiyor anlamadım gitti:e010:
sct yasal kartı var ve paylaşım alıyorsan izleyebilirsin korsan şekilde via 2.6 şifresi değişti ve thema kanalları frekans değiştirdi güncellemen gerekli
bak arkadaş doğru diyo frekansları değişmiş onların bi konuda görmüştüm buralarda theme-x lerin ki değişti onu kesin biliyorumda mct leri bilmem ama izliyemiyorsan ya frekans değişikliğindendir yada daha öncede dediğim gibi serverınla alakalıdır başkada bi ihtimal yok zaten...
arkadaş haklı ya frekans değişmiştir yada serverında o kanallarla ilgili problem vardır başkada ihtimal yok zaten..
t hemex kanlları 11470 v275000 frekansındna devam etmekte ama sctlerde ben de var olan iki server dda açmıyor herhalde sorunlu ya da onlarda frekns değiştirdi.
dreamboxlardada yeni frekans eklemek çok uğraştırıyo sürekli değişiklikler can sıkmaya başladı valla.......
şu ana kadar birçok cihazla ugraştım ama birtürlü dremboxtaki kanal arama yaptırıyorum ne hikmetse yeni kanallar bulundu gözüküyor ama kanallar ortada yok bide anlıyamadıım olay geçende teheme kanalarının frekansı degişmişti frekansı girdim kanalı bulmadı aldım vatandaş yeni bakup yükledi kanalar geldi elle arattım zaman kanalar niye gelmiyor benim 10 senelik makinam humax 5400 z olsun diyer cihazlarım olsun böyle sorun yaşamadım bunun çözümü nedir acaba arkadaşlar:e010: