Serdar benden daha yetenekli

Konu, 'GALATASARAY' kısmında littleboy67 tarafından paylaşıldı.

1. littleboy67

littleboy67 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kaptan Arda Turan'ın transferi son aşamaya gelen Serdar Özkan hakkındaki yorumu: “Benden daha yetenekli, daha seri çalımları var. Bize gelse harika olur!”

Yerli transferinde atağa kalkan ve son olarak Beşiktaş’tan Hakan Arıkan ile Serdar Özkan’ın işini bitirme aşamasına gelen Galatasaray’da, taraftarlar ikiye bölünmüş durumda. İnternet siteleri ve forumlarda mesaj yağdıran Sarı-Kırmızılılar’ın bir bölümü, yönetimin transfer politikasını eleştirirken, diğerleri destek verdi. Beşiktaşlılar’ın ise çoğunluğu durumdan memnun!

Yöneticilerle görüştü
    Genç milli takımlarda birlikte forma giydiği Serdar Özkan hakkında, Arda Turan’ın da fikri alındı. Yöneticilerin danıştığı Kaptan’ın, “Benden daha yetenekli, daha seri çalımları var. Kondisyonu yüksek, bize gelse harika olur” dediği öğrenildi. Transferde bu görüşün de etkili olduğu belirlendi. Arda Turan ile Serdar Özkan’ın çok iyi iki dost oldukları da biliniyor.

Bedavaya rağbet var...
    Bu arada yönetim, transferin tamamlanması durumunda, Kewell, Yaser, Leo Franco, Gökhan Zan, Mustafa Sarp, Caner, Jo, Giovani ve Ali Turan’dan sonra bonservisi elinde iki futbolcuyu daha renklerine bağlamış olacak.

2. puzzle988

puzzle988 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Doğruysa hayırlı olsun genç ama yetenekli topcu

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    hakana bence gerek yok serdar iyi transfer olur

4. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Hakikaten çok yetenekli bir futbolcu.Çok hızlı ve çevik.Alınabilirse iyi olur.Ben de Hakan'ın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Bizdeki iki kaleci de başarılı ve yeterli.

Sayfayı Paylaş