Sen bilemezsin seni ne kadar sevdiğimi Ve hiç bir zamanda bilmeyeceksin Zaten bilsende anlamazsın,anlayamazsın Saçma gelir sana Sever mi sevebilir mi bir insan başka bir insanı Kendini unutacak kadar... "Hiçbir seyi sahiplenme,çünkü aslında senin değildir" Hatırladın mı bu sözü Ben hiç unutmadım Ama anla beni be gözüm Bak artık "SEV BENİ" de demiyorum Asla... Çayımda dem diye yudumladığım Sigaramın dumanında yaşattığım Ne kalbimden ne beynimden atamadığım Zehir gibi her gün içime damlattığım Sensin... İlkler unutulmazmış derler Ama sen ilk değilsin Peki ama NEDEN? Neden dokunduğun şey benim tapındığım Gözlerinin karanlığında tutsağım Şimdi bakıyorumda maziye Dinliyorum sevdiğin şarkıları Sen beğendin diye kaç zamandır Küskün olduğum kağıda kaleme sarıldım Üstümede senin verdiğin kazağın var Düşünüyorum... Aklıma geliyorsun ansızın Koşar adım evden fırlayıp Sokaklarda bağıra bağıra ilan etmek Geliyor sevgimi Kapına gelipte avazım çıktığı kadar Bağırmak geliyor içimden... Ama kahretsin yapamıyorum Sen.. Sen aslında hiç benimle olmadın Sus ne olur sus ve dinle Ne senin için büyüttüğüm tomurcukları gördün Ne akan göz yaşlarıma dokundun Ne bir umut verdin Ne bir gün güldürdün Yok sakın yanlış anlama Amacım mukayyese değil Yada ne anlarsan anla... Bir çocuk yetiştirdim sana Bu zamanın bütün kötülüklerinden uzak Yalansız bir aşk,muzip bir gülümseme vardı Yalvarası bir bakış vardı gözlerinde Gönderdim kapına belki içeri alırsın diye Ama... Unutmuşum sen artık yoksun İyi ama ben seni bu kadar sevmişken Seni bu kadar katmışken kendi canıma İsterken seni bütün hücrelerimle Nerdesin... Doğru ya sen bilmiyorsun seni sevdiğimi Belki bilsende umursamazsın Ama ben her gün Her Allah`ın günü seni yaşıyorum Her sabah sana uyanıyorum Geceleri rüyamda gündüz hayallerimde Seninle oluyorum Sen fark etmeden dolaşıyorum çevrende Usulca tenine dokunuyorum Saçlarından bir tutam koklayıp Koşar adım geri dönüyorum Karanlığıma,yalnızlığıma... Sen bilmezsin gözüm Geceleride ben seninleyim Senden önce yatağını ısıtan Üşümeyesin diye camı kapatan Gecenin bir yarısı yanına gelip Üstün açılmış mı diye kontrol eden bendim BEN... Ama dedim ya sen bunları anlamayacak kadar Meşgulsun... Belkide sadece benim için Çalmadan kapımı ölüm Son bir isteğim var senden Yok yok... Ne bir tutam saçını Ne bir resmini Nede bir öpücüğünü isteyeceğim Sadece geç karşıma otur İçimde seninle dolup taşan bu nehri gör Sıcacık bak gözlerimin içine Ben herşeyimi; dünümü,bugünümü,yarınımı Ömrümü sana vermeye hazırım Bir kere karşıma geçip İsmimi söyleyip Gülsen bir kere baksan yeter Ama bilirim yapmazsın, yapamazsın Olsun boşver bırak hayat böyle bildiğine aksın Ben kendimi yoluna adadım Sen bilmesende olur... Son birşey söyleyeceğim Ve belki yine dinlemeyeceksin Olsun... Ben gençliğimi verdim sana En güzel yıllarımı Senin aşkına, karşılıksız olsa bile Çok gece ağladım sensizliğe Çok yandım sensiz, yalnız geçen günlere Şimdi geri dönüyorum eski kuytuluğuma Ama şunu bil Ben ne seninle yaşadıklarımdan Nede sana karşı yaptıklarımdan, hissettiklerimden Pişman değilim... Bu kalp durana kadar da öyle kalacağım Sen bilmesende sana bağımlı Fark etmesende sana aşık kalacağım ELVEDA...Şimarık Sevgilim... alıntıdır...