Sen olmasaydın, Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sen olmasaydın Gökyüzü masmavi olmazdı bu kadar. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Kelebekler kanat açmaz Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Bin bir renkli kuşlar uçmazdı; Alçak yüksek mor dağların ötesine kadar Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Ruhum apaydınlık, Gönlüm sımsıcak şimdi Gözlerim gülüyor Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Kırlangıç kanatlarına takılı özlemlerim Teker teker çözülüyor! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sen olmasaydın Sevda denilen iksiri bilmezdim Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! İkindi zamanı birdenbire uzayıp geçen, Kısa ömürlü gölgeler gibi Yaşar giderdim… "Şair" olmak ne kelime, "Şiir" nedir bilmezdim? Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gönlümün tam ortasında Sıra sıra huzur kazanları kaynıyor. Kurulmuş yağma sofraları, Beriki gidiyor, öteki geliyor… Dudağımda mutluluk türküleri yükseliyor Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sen olmasaydın inan, Ellerim buz keserdi. Yaz aylarında bile korkunç fırtınalar eserdi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Duyuyor musun papatya şarkıları yeniden söyleniyor ? Delişmen gönlümüzde sevdamız demleniyor. Şimdi senin de dudaklarında aynı şarkılar var; Senin de gözlerin ışıl ışıl parlıyor! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sen olmasaydın Mevsimler dönse ne yazardı? Dalında süzülen onca çiçekten tekini Kim kokardı? Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Sen olmasaydın, Sen olmasaydın canım… Gönlüm için için ağlar, Ağlardı ! alıntı