Sen Ölümsüz Aşkların Kanlı Katili Önce Gündüzlerim geceye çalar oldu senden sonra..! Ve gecelerim ise tam anlamıyla bir kör... Aldığım nefes yetmemeye, Sensiz kalan kalbim çarpmamaya başladı... Yazdığım şiirlerin mısralarında kaybolmuş, Anlamını yitirmiş bir GöL_Ge oldum gidişinle. Zamanımı, umutlarımı, duygularımı, Ençokta seni çaldın benden, Diğer kurbanlarından çaldığın gibi. Ve sonunda yine başarmıştın yapmak istediğini... SOnsuza giden bir yol kenarında, Kalbine yüksek dozda sensizlik verilmiş, Zavallı bir ben bulundu gözleri yaşlı... Benide öldürmüştün sonunda diğerleri gibi... İşte yine yıkılmış umutlar geride kalan, İşte yine ölmüş bir sevgi, faili sen olan, Ve mezarlığında yeni bir mezar taşı adı ben olan... Bir çok can çekişerek ölmüş sevdan var işte...! Tam bir sevgi mezarlığı kurdun kendine... Bütün mezar taşlarında adın yazıyordu fail bu diye...! Sen ölümsüz aşkların kanlı katili, Ben Failine aşık gönül kurbanı sana inat seni hala sevmekteyim..!
M..adem gıdecektın benden neden geldın kı sankı bana E..celım oldu senın sevgın ummmadım bır anda. L..azım degıl boyle yasamk senle ve askınla bana İ..stemem olmasın senın nankor sevgın bu temız dunyamda S.evmıstım senı bunu sende bılıyorsun. A..ama artık cok gec cunkı bende gunden gunde bıtıyorsun slm melısa kardes ben yenı katıuldım bu sıırı de benden sana gelsın bende az cok saıırlık vardrr e bende karsılıksız sevnlerdendım bı araaa...begınırsın umarımmm
Yooo benim için sorun yok belirtiği gibi işte şiir yazmak istemiş yazmış arkadaş ne olcakki ama güzel yazmış :45:
tesekkurler melısaaaa anladımkı kalbımndekı gusellık ısmının gtrdıgı guselıkten daha buyuk sagol kardesımmmm
E...cel oldu senın sevgın bana nerden tandımkı sankıs senı R..azıydım aslında bır gulusune dunyaları yııkmaaya oysa sen yıktın ama D.unyamı yerle bır ettınn senı sevdıgımı sankı hıcmı bılmedınn İ.se yaramaz bılıyorumm artık sen yasaksın bana amaa? N. edensızde olsa ben hala yalvarıyorum yaradanımaa. Ç.unkı senı sevmıstım ben tum kasımpasa sahıt olsun benım askımaaa:-( BUNUDA KENDIME YAZIM BARIIIIIII