Semih Şentürk, oynamamanın kendisini mutsuz ettiğini söyledi, “Çünkü Fenerbahçe’ye yararlı olmak istiyorum. Bu durumda üzülmemek anormaldir. Sakal bıraktım, tepki için dediler. Ben de insanım. Sakal da bırakırım, moralim de bozuk olabilir“ diye konuştu Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Semih Şentürk, UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan lider çıkmalarının önemli bir başarı olduğunu belirterek, sarı-lacivertli takıma bu kupada final oynamanın yakışacağını söyledi. Semih, FB TV’de yaptığı açıklamada, Avrupa Ligi’nde özledikleri başarılara adım adım ilerlediklerini ifade ederek, “Şu anda var olan tabloya baktığımızda gurur duyulacak bir konumdayız. İnşallah Avrupa’da ilerleyen turlarda da Fenerbahçe’nin şanına yaraşır zaferler kazanırız” dedi. Twente maçında Cristian ile yaşadıkları gerginliği kendi aralarında hallettiklerini kaydeden milli oyuncu, tartışmayı şöyle anlattı: “Cristian bana bir pozisyonda kötü bir pas atmıştı. Ben de orada bana pas atacağını anlamadım. Orada bana sinirli şekilde hareketler yapınca biraz ben de sinirlendim. Ortaya ikimize de yakışmayacak görüntüler çıktı. Zaten maçtan sonra konuştuk. O benden özür diledi, ben de ondan özür diledim. Sonuçta bizi izleyen insanlara örnek davranışlar içinde bulunmamız gerektiğini de biliyoruz.” ‘Sürekli neşeli olamam’ Semih, “Sürekli olarak forma giyemiyor olmak tabi ki beni üzüyor, mutsuz ediyor. Çünkü Fenerbahçe’ye yararlı olmak istiyorum. Bu durumda üzülmüyor olmak anormaldir, ama bazı basın organlarında ’Hocaya tepki diye sakal bıraktı’ deniliyor. Moralim bozuk oluyor, ’Hocaya tepki’ diye yazılıyor. Sonuçta ben de insanım, sakal bırakabilirim, moralim bozuk olabilir. Her gün neşeli olacağım diye bir kural da yok” ifadelerini kullandı.