Semih: O imzalarsa ayrılırım!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    F.Bahçe'de Kocaman'ın raporu doğrultusunda ayrılacak futbolculara bir isim daha eklenebilir..

Fenerbahçe’de teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusuna, Güiza, Deivid, Önder, Kazım ve kaleci Volkan Babacan’la yolların ayrılması an meselesi.

Bu 5 futbolcunun arasına bir isim daha katılabilir. Semih Şentürk’ün kaderi, Mamadou Niang’a bağlı. Senegalli futbolcunun transferiyle takımda 3. golcü konumuna düşecek olan milli forvetin, yakın çevresine “Niang resmi imzayı atarsa artık burada duramam. F.Bahçe’ye para kazandırarak ayrılırım” dediği öğrenildi.

Fanatik

2. maxalanya

maxalanya Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Nedendir bilmem ama trabzonun oyun formatında daha başarılı olacak gibi geliyor.

Umarım ayrılırsa Trabzona gider.

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    fb baska her takımda basarılı olur

4. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bu adam da her sene "ben yedek kalmak istemiyorum,gidrceğim " diyor ama bir yere de gidemiyor.Ama her ne hikmetse gelen her çalıştırıcı da onu ilk on birde düşünmüyor.Yine bir yere gitmeyecek.

5. ss_barni

ss_barni Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ben şahsen Fenerbahçe'de futbolcu olayım yedek oturmaya bile razı olurum.Walla anlamıyorum, bu ne koltuk sevdasıdır yahu? Hayır öyle böyle bir takım değil Fenerbahçe'nin futbocususun daha ne? Seyirci seni sever, yönetim seni sever, maça sonradan girer golünüde atar, para desen para da bok gibi ... Eeeee daha ne istiyor ki anlamam? Bence canı sıkılmış dayak istiyor.Yada göndersinelr gitsin.Bütün teknik direktörlerin hepside mi yanlı yanlış düşünüyorlar? Burnu büyümüş fena halde.... Bir de hepsinde aynı laf : GS'ye girerim.GS'dekilerde FB'ye giderim diyorlar.Bende FB-GS anlaşıp birbirlerinden topçu almıyacaz diye açıklama yapsınlar bak o zaman böyle olurmu? Daha ne tesisse tesis paraysa para.Yurtdışında yarı fiyata oynıyacakları paraya burada misli misli alıyorlar.Örnek Aurelio, Tuncay v.s. v.s. v.s. .....

6. Proteles

Proteles Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    1,5 milyon Euro'ya kulübede oturmak kesmediyse bundan sonra işi zor. Niang ve Gökhan Ünal'ın arkasında forma şansı zor. Başka kulübe gitse istediği parayı alamaz. Olsa olsa yine Beşiktaş ya da Galatasaray olur alıcıları. Her zamanki kör alıcı - satıcı meselesi :DD:

1 kişi bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş