Semih Erden: Benimki başka bir heyecan

Konu, 'Nba & Basketbol' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    NBA'de Boston Celtics formasını terleten Semih Erden, hem Amerika'ya hem de NBA'deki mücadeleye ayak uydurdu. Milli basketbolcu, Celtics'te oynadığı için kendisini şanslı hissettiğini, takımın yıldızı Shaquille O'neal ile arasının da çok iyi olduğunu anlattı.

Semih Erden, sezon başında Fenerbahçe Ülker'den, NBA'e transfer oldu ve Boston Celtics için mücadele etmeye başladı. NBA'deki ilk yılı olmasına rağmen kendisini kabul ettiren milli basketbolcu, uyum sorununu kısa sürede atlattığını söyledi.
    Semih "Böyle bir takımda oynadığım için çok mutluyum. Kendimi gerçekten şanslı hissediyorum. Çünkü bu kadar iyi ve büyük oyuncuların içerisinde yer almak başka bir duygu, başka bir heyecan" dedi.

Erden: Benimki başka bir heyecan

Tecrübeli oyuncu Shaquille O'neal ile arasının son derece iyi olduğunu söyleyen Semih, "Beni çok sevip, sayıyor. Ondan sevgi ve saygı görmek benim için başka bir duygu. Bir tek O'neal da değil. Takımdaki diğer arkadaşlarım da benimle çok ilgileniyor. Antrenörüm ve yardımcıları dahil tam kadro olarak gerçekten çok yardım ediyorlar" şeklinde konuştu.
    NBA'e kendisinden önce gelen Hidayet Türkoğlu ve Mehmet Okur ile devamlı irtibat halinde olduklarını anlatan milli basketbolcu, "Biz onları ağabey, onlar da bizi kardeş gibi görüyorlar. Bu sayede de aklımızdaki tüm soruları onlara sorup, onlardan cevabını alıyoruz. Gönül ister ki, biz de aynı şekilde uzun yıllar burada kalıp, sahaya çok iyi performans koyup, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" dedi.

Sayfayı Paylaş