SEHER BULUŞMALARI gün boyu seni düşünmek güzel elbet güzel elbet seni düşünüp dert etmek böyle derde can kurban der geçerim ben ama en çok sabahları seni düşünüyorum en çok sabahları düşündügüm oluyorsun her şafakta sana kurulu bu yürek desem inan gün doğumu sancılarımsın bu yüzden inceden inceye içimi burkan hemen hergün seninle geliyor tutup bir seher vaktinin elinden gün ışığı gülüşün oluyor penceremde düşünce hayalin perdelerime öylesine aydınlık ki yüzün bir bilsen öylesine temiz ve lekesiz akmı ak pir-u pak hangi kaynakta yundun yıkadın kimbilir kimblir hangi sularda hangi çeşmelerde bu seher mahmurluğu her sabah bir iç çekişsin her sabah bir ah ediş her sabah bir hıçkırıksın tutulup durduğum her sbah mor bir hüzün en çok sabahlarımı seni seviyorum yoksa en çok sabahları seni düşünüyorsam en çok sabahları düşüyorsan aklıma kimbilir belkide öyledir belkide sende bunu biliyorsun ve belki bildigin için çıkıp çıkıp seherlerde geliyorsun tevekelli degil elbet biliyorum bu sabah gelişlerin daha ne kadar sürecek bu sabah gelişlerin bana ne zaman bitecek bu seher buluşmaları artık bir gün ortası koy önüme bir kuşluk vakti mesela ansızın mor bir ikindi de çık gel mesela bir günü uğurlayalım seninle ardından el sallayıp beraberce oturup bir gün batımının kıyısına merhaba demek için bir geceye