ScreenShield Kurumsal - Ag *****grafi Korumasi 2.8.0.5

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ScreenShield Kurumsal - Ag *****grafi Korumasi 2.8.0.5
    Boyut : 40.1 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP

TANITIM
    Üreticiden:
    Bilgisayar Adultgrafisi ciddi bir sorundur ancak bugüne dek etkili bir yaratilememistir. Ürün kalitesiyle uluslararasi birçok ödülün sahibi ScreenShield™ Kurumsal sektörün en gelismis Adultgrafi-caydirici uygulamaidir, değerli sirketlerin, devlet kurumlarinin,, her seviyedeki egitim kurumlarinin farkli ihtiyaçlarina yanit vermektedir.

Ag(Network) Bazli Koruma
    ScreenShield, takipçi, caydirici etkisi olan tek uygulama üdür, sessizce algilar, izler, kaydeder,, seçiminize bagli olarak süpheli resimlerin sirket PClarinda izlelenmesini blokeler. ün içerik-tabanli algilama motoru ile güçlendirilmistir, böylece ekran izlelerini analiz eder, önleyici koruma saglar, düzenli olarak PC kullanılabilirsinsinini izler. Bu gelismislik, esneklik, yöneticilere, bölüm müdürlerine, insan verilarina, is sahiplerine, okullara iki yarar saglamaktadir:

Internet Filtrelemeden Daha Fazlasi
    Bilinen Adultgrafik Net sitelere erisimi blokeleyen gelismis blokeleyicilerinin aksine, ScreenShield kaynagindan bagimsiz olarak herhangi bir PCda izlelenen resimden networkünüzü korur. Yasadisi materyallerin asil kaynagi Adultgrafinin basitca dagitilma yollarindan yalnizca biri olan Netten resim indirmedir. Aslinda, ScreenShield var olan Internet güvenlik uygulamalarinizi fullamlar.

Esnek, Güçlü Koruma
    ScreenShield kurumunuzun ihtiyaçlarina uyacak koruma seviyeleri tanimlamaniza imkan verir. Muhasebe bölümleri ar-ge, pazarlama ya da tasarim bölümlerine ögre farkli ihtiyaçlara sahiptir. Aslinda, saglamak istediginiz duyarlilik seviyesi günden güne degisebilmektedir. Bunun gibi ScreenShield Ayrıcari yöneticilere esneklik, test saglar:

Filtreleme resim duyarlilik seviyesini ayarlaminiza olanak tanir
    Profiller potansiyel sakincali resimler için farkli gruplardaki çalisanlar, bölümler, konumdakilerin ihtiyaçlarina, toleranslarina göre kullanılabilirsinsin standartlari, sinirlamalar belirlemenize olanak tanir

ScreenShield Kurumsal Kurulum notlari
    ScreenShield kurulum dosyani herhangi bir dizine indirin. Örnegin c:SSssturkce.zip
    Indirdiginiz Zipli dosyayi açtiginizda kurulum için kullanacaginiz client.exe, ra.exe, server.exe yi göreceksin.
    client.exe : ScreenShield Istemci uygulamasidir.
    server.exe : ScreenShield Sunucu uygulamasidir. Sunucu olarak kullandiginiz PCa kurulmalidir..
    ra.exe : ScreenShield uzaktan yönetim panelidir. Istemci PCler buradaki uygulamala yönetilir. Sifresi fs dir. Yönetici PCina kurulmalidir. server.exe ile ayni PCa kurulabilirsinsin.
    ScreenShield Sunucuyu çalistirin, kaydedniz(register).
    ScreenShield Istemci(client.exe)yi, test etmek istediginiz tüm PClara bir kereligine yükleyin. Istemcilerden buradaki uygulamayi kaldirabilmek ancak ScreenShield Uzaktan Yönetim Paneli ile mümkündür.
    ScreenShield Uzaktan Yönetim Paneli(RA) yi açin. Sifresi fs dir.
    Yeni bir profil tanimlayin.
    F2 tusuna basin, açilan pencere yardimiyla client.exeyi yüklemis oldugunuz istemci pc lerinizi yepyeni profilinize ekleyin.
    ScreenShield Kurumsalin kurulumu fullamlanmistir. Uzaktan Yönetim Panelini kullanarak;
    Menüde Araçlar->Yasakli Siteler ile yasaklanmasini istediginiz terör, uyusturucu, irkçilik vs. gibi farkli siteleri ekleyebilirsinsinsin.
    Menüde Araçlar->Izinli Siteler ile ScreenShieldin blokelemesini istemediginiz siteleri ekleyebilirsinsinsin.
    Rapor menüsündeki türleri kullanarak farkli islevsellikteki raporlamalari yapabilirsinsinsin

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş