Karabükspor, Zapotocny’yi istedi, Beşiktaş kabul etmedi. Teknik Direktör Schuster’in, “Benden önce göndermeyi düşünmüş olabilirsiniz ama bu futbolcuyu bir hafta izlemek istiyorum” dediği öğrenildi Karabükspor, Zapotocny’yi istedi, 12 yabancı kontenjanını önümüzdeki günlerde azaltmayı planlayan Beşiktaş Yönetimi ise bir hafta süre istedi. Bu futbolcunun gidişine, şimdilik Teknik Direktör Zapotocny’nin karşı çıktığı vurgulandı. Alman hocanın, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’ya, “Benden önce Tomas Zapotocny’i göndermeyi düşünmüş olabilirsiniz ama bu futbolcuyu bir hafta izlemek istiyorum. Rodrigo Tello ve Filip Holosko’yu da daha önceden biliyorum ama onları da seyretmek isterim. Şimdilik gelen teklifleri dondurun. Bu takımdaki yabancılardan kimin gideceği henüz net değil. Daha başka isimlerle de yollarımızı ayırabiliriz” diye görüş bildirdiği öğrenildi. ‘Daha sonra görüşelim’ Kiralık oyuncuları bile izlemek isteyen Schuster’in bu isteğinden dolayı Adalı’nın, Karabükspor’a, “Daha sonra görüşelim. Teklifinizi ciddiyetle karşılıyoruz. Bir hafta içerisinde size kararımızı bildireceğiz” yanıtını verdiği bildirildi. Öte yandan Beşiktaş’ın, Robinho ile yaptığı görüşmelerde ciddi adımlar attığı yönündeki haberlere de değinen Adalı, “Her yurt dışına çıkışımız transfer seyahati olarak algılanmasın. Taraftarımız şunu bilsin ki, 12 tane yabancımız varken ciddi adımlar atmamız biraz yanlış olur. Bir hafta sonra Schuster’in vereceği rapor doğrultusunda transferde ciddi hareketlilikler olabilir” diye konuştu.