Schuster gidiyor mu?

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in takımdan gönderileceği iddia edildi.

Sezon başında büyük umutlarla kurulan kadronun başına teknik direktör olarak getirilen Bernd Schuster'in beklentilerin çok altında kalması, Beşiktaş camiasında büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Özellikle Süper Lig'de alınan yenilgiler ve oynanan kötü futbol sonrasında herkesin eleştirisine maruz kalan ve bu eleştirilere, maç sonralarında yaptığı basın toplantılarında zaman zaman alaycı ve ağır bir dille cevap veren Schuster'in, son oynanan Dinamo Kiev maçında yanlış kadro seçimi yapması, sonucunda da oynanan kötü futbol ve alınan 4-1'lik malubiyet de eklenince Alman teknik adama karşı olan güvenin iyice bitmesi artık kaçınılmaz oldu. Beşiktaş taraftarının maç bitiminde "Schuster İstifa" diye bağırmalarına basın toplantısında "Benim gitmemi isteyenler, beni takımın başında görmek istemeyenler o zaman maça gelmesin ve evinde izlesin" demesi bardağı taşıran son damla oldu.

Bu yaşanan gelişmelerden sonra sporzin.com'un edindiği bilgiye göre özellikle Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin sonucu ne olursa olsun Alman teknik adam Bernd Schuster ile Beşiktaş'ın yollarının ayrılacağına kesin gözüyle bakılırken, siyah beyazlıların yeni sezona yeni bir teknik adamla devam edeceği alınan bilgiler arasında.

OLAY ADAM SCHUSTER KONUŞTU!

Bu arada Dinamo Kiev maçı yenilgisi sonrası yaptığı basın toplantısı ile taraftardan ve camiadan tepki gören Teknik Direktör Bernd Schuster, Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Serdal Adalı ile yaklaşık 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Alman Teknik Adam Adalı'ya "Çok üzgünüm. Kiev'e karşı aldığımız yenilgiye taraftarlardan bile daha fazla üzüldüm. Ancak onlara kırgınım. Maç bittikten sonra istedikleri kadar protesto yapabilirler. Haklarıdır. Ancak maç bitimine 30 dakika kala oyuncularımı ıslıklamaya başladılar. Bu da bizi olumsuz yönde çok etkiledi. Ben de çok sinirli olduğum için maçtan sonra öylesine sert bir açıklama yaptım." dedi.

Kaynak: Sporzin.com

Sayfayı Paylaş