arkadaşlar bu alıntıdır Türkiye hakkında bazı şeyler balirtilmiştir bunlar benim fikrim değil sadece bazı şeyleri görün diye bu konuyu açtım. ayrıca hiç bir siyasi parti liderini de kötülemek değildir amacım.(alıntı olduğunu bilin)!!! ne banka bırakacağız, ne fabrika, Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız.Hepsini satacacağız!! kemal unakıtan “Sümerbank tarihten siliniyor. Elinde bir şey kalmadığı için ismini de kaldırıyoruz.” kemal unakıtan SEKA İÇİN SÖYLEDİĞİ “Stratejik yer imiş.Ne stratejisi, önemli olan müşteri bulmak. Müşteri gece gelsin,pijamayla çıkarım karşılarına.Seviyorum bu işleri arkadaş.” kemal unalıtan ŞEKER FABRİKALARI İÇİN SÖYLEDİĞİ “Kar edeni de, zarar edeni de satacağız!” kemal unakıtan TEKEL İÇİN SÖYLEDİĞİ “Babalar gibi satarız!” kemal unakıtan PETKİM İÇİN SÖYLEDİĞİ “Ülkenin işgal altına girdiğini söylüyorlar.Gelsinler işgal etsinler!” kemal unakıtan TÜPRAŞ İÇİN SÖYLEDİĞİ “Parayı veren düdüğü çalar. TÜPRAŞ’ı Ruslara satar mısın,diyorlar.Satarım arkadaş” TELEKOM İÇİN SÖYLEDİĞİ Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım,20 bin Dolar veren herkese,TELEKOM’ a ait Bilgileri vereceklerini söyledi. Burada utanç verici olan, bunu ima etmek için kullandığı cümle: Binali Yıldırım; “20 bin dolar veren kızımızı görür” diyor. LİMANLAR İÇİN SÖYLEDİKLERİ Ne banka bırakacağız, ne fabrika, Ne de işletme. Liman da bırakmayacağız.Hepsini satacağız!” kemal unakıtan İŞTE SON ! Son sözü bu ülkenin YURTSEVERLERİNİN söyleyeceğini unutmaktadırlar ! Alıntıdır.
Gerçekten sattılar bu vatanı.Atatürk bugünleri görseydi kahrından ölürdü. Ensondaki resim herşeyi anlatıyor zaten bir koskoca bu ülkenin kurucusuna bakın birde geçici biri olan şuan ki başbakana yazık bu ülkeye yazık
alıntıda olsa yapan kişi herşeyi açıklamış gerçekten işte durumumuz bundan ibaret ellerine sağlık modokol
son resim her şeyi apaçık anlatıyor.gün gittikçe vatandaş ezilmeye başladı.ama başa geçenler unutmasınlar ki onu oraya getiren yine ezilen vatandaş ve yine ezilen vatandaş onu oraya getirdiği gibi indirmesini de bilir.ama asla millet olarak susmamalıyız.direnmeliyiz ülkemizi satan hainlere karşı.bu ülkeyi bu hale getirenler utansın